Το όνειρο της Κίλιαν Μπάπ-Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε για τα καλά;

Ο επιθετικός μπορεί να έχει δεσμευτεί στην PSG για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά αρνείται να αποκλείσει μια κίνηση στην Ισπανία κάποια μέρα.

Kylian Mbappe δεν έχει αποκλείσει μια κίνηση προς Ρεάλ Μαδρίτης αργότερα στην καριέρα του.

Ο 23χρονος απέρριψε μια καλοκαιρινή μεταγραφή στους Ισπανούς πρωταθλητές το Σαββατοκύριακο υπέρ της υπογραφής ενός νέου τριετούς συμβολαίου στην τρέχουσα ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν.

Σηματοδότησε ακόμα ένα χτύπημα στο όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Υποτίθεται ότι αυτή θα ήταν η χρονιά τους. Μετά από αρκετές προσπάθειες κάτω από τα χρόνια, ήλπιζαν να πάρουν τον άνθρωπό τους αυτή τη φορά γύρω. Ο παίκτης ήταν ευχαριστημένος με τους όρους που προσέφερε ο σύλλογος, αλλά τελικά δεσμεύτηκε να PSG. Έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Περέζ, για την απόφασή του το Σάββατο, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη ανακοίνωση.

«Ποτέ δεν ξέρεις»

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο BBC Sport τη Δευτέρα, ο Mbappe ξεκαθάρισε ότι το όνειρο να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης — μια ομάδα που υποστήριζε στα νιάτα του — «δεν έχει περάσει ποτέ».

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», είπε ο Γάλλος.

«Παραιτούμαι για να σκεφτώ το μέλλον. Σκέφτομαι μόνο το παρόν και το παρόν είναι ότι υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια στο Παρί Σεν Ζερμέν.»

Ερωτηθείς αν το νέο του συμβόλαιο με την PSG σήμαινε ότι το όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης είχε τελειώσει, ο Mbappe είπε: «Ποτέ δεν τελείωσε».

«Ήταν την περασμένη εβδομάδα πήρα την απόφαση να μείνω», πρόσθεσε.

«Πρώτα απ’ όλα, μίλησα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης [Φλορεντίνο Περέζ] επειδή τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν και τη λέσχη. Νομίζω ότι ήταν σημαντικό να το πω προσωπικά ότι δεν επρόκειτο να πάω.

«Για να είσαι σπουδαίος παίκτης [πρέπει] να είσαι ειλικρινής, και όλα ήταν υπέροχα και καλά επειδή έχουμε μια καλή σχέση».

Γιατί ο Mbappe δεσμευτεί στην PSG;

Ο forward δήλωσε επίσης ότι το αθλητικό πρόγραμμα της PSG, όχι τα οικονομικά προνόμια, και η επιθυμία να παραμείνει στην πατρίδα του τον έπεισαν να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Όλοι ξέρουν ότι ήθελα να φύγω πέρσι. Αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα, τόσο στον αθλητισμό όσο και σε προσωπικό επίπεδο», δήλωσε ο Mbappe σε συνέντευξη Τύπου την ίδια ημέρα, μαζί με τον πρόεδρο του PSG Nasser Al-Khelaifi.

«Το να φύγω από τη χώρα μου δεν ήταν το σωστό. Υπάρχει μια συναισθηματική πτυχή σε αυτό, και το αθλητικό εγχείρημα έχει επίσης αλλάξει…. Μιλούσαμε για μήνες για το αθλητικό εγχείρημα και μιλούσαμε για χρήματα για λίγα λεπτά».