Το όνειρο επανένωσης της Ρεάλ Μαδρίτης Hakimi αποκαλύφθηκε μετά την κίνηση PSG

Γεννημένος και εκτρέφεται στην ισπανική πρωτεύουσα, ο ταλαντούχος υπερασπιστής αποφάσισε να εγκαταλείψει το Santiago Bernabeu πίσω στο 2018 αναζητώντας κανονικό χρόνο παιχνιδιού.

Ο Achraf Hakimi εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης σε κάποιο σημείο της καριέρας του, αποκαλύπτει τον ατζέντη του παίκτη.

Μόλις πρόσφατα ο Hakimi μετέβη στο Παρίσι Saint-Germain με μεταφορά 60 εκατ. ευρώ, αφού πέρασε μόνο μία σεζόν στην Inter Milan.

Ο διεθνής διεθνής Μαρόκο είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο στην Inter αφού έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του ως ένα από τα καλύτερα full-backs στον κόσμο κατά τη διάρκεια διετούς περιόδου δανείου στο Borussia Dortmund και είχε χτίσει πάνω στη φήμη του στην Ιταλία. Ωστόσο, οι πρωταθλητές της Serie A έπρεπε να τον εξαργυρώσουν λόγω των οικονομικών τους επιπλοκών.

Προϊόν της φημισμένης ακαδημίας La Fabrica του Λος Μπλάνκο, ο 22χρονος έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τον Ζινεντίν Ζιντάν, και θέλει να επανακτήσει τα βήματά του στη λέσχη παιδικής ηλικίας του.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε το δικαίωμα πρώτης άρνησης έως ότου η PSG και η Inter δήλωσαν ότι η συμφωνία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί», δήλωσε ο πράκτορας του Hakimi Alejandro Camano στο El Transistor.

«Διατηρούμε την ελπίδα και το όνειρο ότι ο Achraf επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή γεννήθηκε στη Μαδρίτη, μεγάλωσε στη Μαδρίτη και ως τελικό στόχο, μια μέρα, θα ήθελε να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης».