Το τελευταίο σημάδι του Λίο Μέσι για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ως πρόεδρος της Βαρκελώνης, ο Leo Messi παρευρέθηκε στην τελετή και έδωσε στους οπαδούς περισσότερες αποδείξεις για το μέλλον του στη λέσχη.

Το μέλλον του Λίο Μέσι στην Μπαρτσελόνα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο κάθε μέρα που περνάει, το έκανε και πάλι σήμερα στο Camp Nou. Αν και η μετάβαση στην τελετή του νέου προέδρου είναι μέσα στον κώδικα του συλλόγου, ο Μέσι αποφάσισε να ντυθεί με ένα κομψό κοστούμι για να χαιρετήσει τον νέο του πρόεδρο. Αν και φορούσε μάσκα, ήταν προφανές ότι διασκέδαζε κατά τη διάρκεια της τελετής. Αυτό είναι ένα τεράστιο σημάδι ότι τουλάχιστον θέλει να δώσει στην Joan Laporta την ευκαιρία να του κάνει μια προσφορά που θα τον πείσει να παραμείνει στο κλαμπ.

Ωστόσο, ο νέος πρόεδρος αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. Στην πραγματικότητα, είπε σε όλους ότι θα δυσκολευτεί να τον πείσει να παραμείνει στο κλαμπ. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Βαρκελώνη είναι μια πολύ περιορισμένη λέσχη στο οικονομικό μέτωπο αυτή τη στιγμή. Αν ο Μέσι μείνει, πιθανότατα θα το κάνει επειδή αγαπά το κλαμπ και μόνο αφού πάρει μια τεράστια περικοπή μισθού.

Τα λόγια του Laporta αφιερωμένα στον Μέσι.

Στην ομιλία του, ο Sport πήρε το ακόλουθο απόσπασμα για τον Μέσι: «Ήρθα επίσης εδώ για να δώσω εντολές, να παίρνω αποφάσεις, να μην τρέχω από ευθύνες και να μην δίνω δικαιολογίες. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις. Για παράδειγμα, παίρνω αυτό το χρόνο για να πω ότι θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Λίο να μείνει. Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει απλώς να κάνουμε και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Θα κάνω ό, τι μπορώ και το ξέρει ήδη αυτό.

«Ό, τι κι αν κάνει, θα είναι εντάξει. Αλλά θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να παραμείνει εδώ επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Λυπάμαι Λίο που το λέω δημοσίως, αλλά ξέρεις ότι σ’ αγαπώ και η Μπάρσα σε αγαπάει πολύ. Αν το Καμπ Νόου ήταν γεμάτο όταν έπαιζες, σε διαβεβαιώνω ότι το να φύγεις θα ήταν αδύνατο για σένα. Αυτή η τρομερή πανδημία μας έκανε κόλπα με κάθε δυνατό τρόπο».