Το σχέδιο 3 βημάτων του Τούσελ για να διορθώσει τα προβλήματα της Τσέλσι του Βέρνερ αποκαλύφθηκε

Το νέο αφεντικό Blues έχει ένα σχέδιο σε 3 στάδια για να επιλύσει τους αγώνες του Werner μπροστά από το γκολ αυτή τη σεζόν.

Ο Thomas Tucel σχεδιάζει να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη του Timo Werner, να επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο του επιθετικού και να βρει μια θέση που θα του προσφέρει χώρο για να αξιοποιήσει πλήρως τα ταλέντα του.

Η καλοκαιρινή υπογραφή των €53 εκατ. αγωνίστηκε να μιμηθεί τις επιδόσεις του στην RB Leipzig στο Chelsea, έχοντας σημειώσει μόνο μία φορά στις 16 προηγούμενες εμφανίσεις του. Στην πραγματικότητα, ο Tουσέλ τον άφησε στον πάγκο για το ντεμπούτο του ως μάνατζερ εναντίον του Wolves την Τετάρτη.

Αλλά ενώ ο Γερμανός επέλεξε τον Olivier Giroud και την Tammy Abraham ως το κέντρο του προς τα εμπρός στην κλήρωση 0-0, είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον συμπατριώτη του να ξαναβρεί τη μορφή που τον έκανε έναν από τους πιο τρομακτικούς επιτιθέμενους της Ευρώπης.

«Νοιάζεται πολύ και αυτό δείχνει ότι έχει φανταστικό χαρακτήρα», δήλωσε ο Tucel στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Μερικές φορές ως επιθετικός, δεν βοηθά αν ενδιαφέρεστε πολύ? μερικές φορές είναι καλύτερα να μην νοιάζονται καθόλου, αλλά δεν είναι αυτός ο τύπος.

«Νοιάζεται, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του και με τον τρόπο που έχουν πάει τα πράγματα τελευταία. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό για αυτόν να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη του στον εαυτό του, και να ξαναβρεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, και να σταματήσει να αμφισβητεί τον εαυτό του πάρα πολύ. Δουλειά μου είναι να τον βοηθήσω με αυτό, και στη συνέχεια να βρούμε μια θέση όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις του.

Ο προκάτοχος του Τουσέλ, Φρανκ Λάμπαρντ, ανέπτυξε τον Βέρνερ σε τέσσερις διαφορετικούς ρόλους κάτω από τα πλευρά και κεντρικά.

«Από το προφίλ του είναι δεδομένο ότι προτιμά να έχει χώρο, ‘συνέχισε Tucel.

«Είναι πολύ γρήγορος και του αρέσει να παίζει στην τελευταία γραμμή, πολύ ψηλά αλλά λίγο περισσότερο προς τα αριστερά, οπότε είναι μισάνοιχτος στο στόχο των αντιπάλων και μπορεί να δέχεται μπάλες στον ανοιχτό χώρο.

«Μπορούμε να αναπτύξουμε κινήσεις, μοτίβα, συμπεριφορά για να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητά του σε στενούς χώρους; Αυτή είναι η δουλειά μου και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορούμε γιατί ο τύπος είναι νέος, ο τύπος είναι ανοιχτός, ο τύπος είναι φιλικός και ο τύπος είναι πρόθυμος να μάθει».