Το σχέδιο του Τόμας Τούσελ να παίξει τον Βέρνερ και τον Λουκάκου μαζί

Πριν από τους επερχόμενους αγώνες της Τσέλσι, ο Τόμας Τούσελ εξήγησε τα σχέδιά του να παίξει τον Τίμο Βέρνερ μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Αν και ο Romelu Lukaku μόλις έφτασε στην Chelsea FC, ακόμα αναρωτιόμαστε αν μπορεί να παίξει μαζί με τον Timo Werner από την αρχή. Παρόλο που είναι ασταθής από τότε που ήρθε από την RB Leipzig, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ταχύτητα και την ποιότητα του Γερμανού επιθετικού. Το να λείπει η ευκαιρία τουλάχιστον να προσπαθήσει να τον παίξει δίπλα στον Lukaku προφανώς δεν είναι αυτό που θέλει ο Thomas Tucel. Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης συνέντευξης Τύπου πριν από το Κύπελλο Carabao Blue’ εναντίον Aston Villa.

Μετά από αυτό, έχουν ένα κρίσιμο αγώνα Premier League ενάντια στο Μάντσεστερ Σίτι. Φαίνεται ότι ο Τουσέλ έχει ένα σχέδιο να παίξει τον Λουκάκου και τον Βέρνερ μαζί με τους άντρες του Γκουαρντιόλα κάποια στιγμή. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Derby του Λονδίνου εναντίον των Spurs, ο Timo μπήκε στο γήπεδο με εννέα λεπτά να απομένουν στο ρολόι και είχε άμεση επίδραση στο παιχνίδι. Το σχέδιό του είναι να χρησιμοποιήσει τον Γερμανό επιθετικό σαν εξτρέμ όταν ο Λουκάκου καταλαμβάνει όλο αυτό το χώρο μέσα στο κουτί. Αν τα σχέδιά του πάνε καλά, θα βιώσουμε ένα από τα πιο θανατηφόρα ντουέτα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Τούσελ εξηγεί πώς μπορεί να παίξει ο Βέρνερ με τον Λουκάκου.

Αν και δεν διευκρίνισε αν ο επερχόμενος αγώνας εναντίον της Άστον Βίλα θα τον χρησιμεύσει ως ευκαιρία να αποδείξει αυτή τη θεωρία. Ο Τουσέλ εξήγησε τον λόγο που πιστεύει ότι ο Τίμο Βέρνερ μπορεί σίγουρα να παίξει μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου στην επίθεση. Η Τσέλσι θα μπορούσε ενδεχομένως να ανακαλύψει μια τεράστια δύναμη επίθεσης αν αυτό το σχέδιο πετύχει. Ειδικά με την προσθήκη άλλων μεγάλων παικτών, όπως ο Kai Havertz, ο Hakim Ziyech και ο Mason Mount.

Να τι πήρε ο Καθρέφτης από τον Τουσέλ νωρίτερα σήμερα: «Μπορεί να παίξει με τον Ρομέλου. Τα πήγε πολύ καλά τα τελευταία 25/30 λεπτά εναντίον του Τότεναμ. Μας έδωσε μια ξεκάθαρη εντύπωση για το πόσο επικίνδυνοι μπορούν να είναι μαζί. Χρειαζόταν να σβήσει κάποια απογοήτευση από τα Ευρώ και τα πρώτα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνος, πιο επιθετική απειλή. Αυτά που δεν βλέπεις, είναι πιο χαλαρός, πιο ρευστός στις κινήσεις, περισσότερη εμπιστοσύνη στην κίνησή του. Ελπίζουμε να μπορέσει να το δείξει αύριο».