Το σχέδιο του Λίο Μέσι να σταματήσει όλες τις φήμες για το μέλλον του

Σε μια προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση των φημών για το μέλλον του, ο Λέων Μέσι έχει ένα σχέδιο που θέλει να ακολουθήσει για να αποτρέψει περισσότερα από το να συμβούν.

Leo Messi είναι κουρασμένος από όλες τις φήμες σχετικά με το μέλλον του μακριά από την FC Barcelona, σχεδιάζει να τους σταματήσει το συντομότερο δυνατόν. Σύμφωνα με μια έκθεση του Sport, η Αργεντινή είχε αρκετούς από τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η PSG προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει τους Blaugranas. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι η καταλανική λέσχη έχει ένα knock-out στάδιο του Champions League ενάντια στους γάλλους γίγαντες μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ακόμα κι αν οι φήμες για την πιθανή έξοδο του από τη Βαρκελώνη δεν είναι απαραίτητα αληθινές, δουλεύουν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ο Nasser Al-Khelaifi σκοπεύει να επιχειρήσει τη μεταφορά του Messi, αλλά θα πρέπει να πολεμήσει εναντίον της Βαρκελώνης και της Μάντσεστερ Σίτι γι’ αυτόν. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα μέχρι να τελειώσει η σαιζόν μεταξύ των τριών συλλόγων. Αλλά ο Μέσι θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια του τελικού stretch της σεζόν για να κερδίσει τίτλους. Στο τέλος της ημέρας, το να έχει μετάλλια γύρω από το λαιμό του είναι το μόνο που τον νοιάζει κάθε χρόνο. Το σχέδιό του είναι αρκετά ξεκάθαρο.

Το σχέδιο του Μέσι να σταματήσει τις φήμες.

Ο αθλητισμός αναφέρει ότι ο Λέων θέλει να περιμένει μέχρι τις επόμενες εκλογές για να έχει μια συνομιλία με τον νέο πρόεδρο της FC Barcelona. Πρόθεσή του είναι να γνωρίζει τι θέλουν να κάνουν μαζί του και ενδεχομένως να καταλήξει σε συμφωνία το συντομότερο δυνατόν. Το να μην γνωρίζει πού θα παίξει την επόμενη σεζόν είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που θα αποσταθεροποιήσει τον σύλλογο. Αν ο κόσμος ξέρει τι θα κάνει ο Μέσι στη συνέχεια, θα έχει χρόνο να προετοιμάσει το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς πρόβλημα.

Χθες το βράδυ, θα μπορούσαμε να δούμε έναν πιο εμπλεκόμενο Μέσι να παίζει το ρόλο του ως αρχηγός της ομάδας στον αγώνα Copa del Rey εναντίον Γρανάδας. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τον είδαμε τόσο ενθουσιασμένο που κέρδισε ένα παιχνίδι για το κλαμπ του. Όλοι οι παίκτες του PSG και το προσωπικό που μιλάνε για το μέλλον του δεν σημαίνει ότι θα φύγει. Είμαστε περισσότερο στη γραμμή της γαλλικής ομάδας νομίζοντας ότι μπορούν να τον παρασύρουν στο πλευρό τους μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά όλοι αναρωτιόμαστε πού θα παίξει ο Λίο μετά;