Το συμβόλαιο της Βαρκελώνης του Lionel Messi λήγει αργότερα σήμερα

Ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε στον ελέφαντα στο δωμάτιο, το συμβόλαιο της Βαρκελώνης του Λάιονελ Μέσι λήγει τα μεσάνυχτα αργότερα σήμερα. Αυτό είναι σωστό!

Αυτό δεν είναι άσκηση, η FC Barcelona δεν έχει συνδέσει την παράταση του συμβολαίου του Lionel Messi καθώς τελειώνει αργότερα σήμερα. Τα μεσάνυχτα είναι η εποχή που το αστέρι της Αργεντινής θα γίνει επίσημα ελεύθερος πράκτορας αλλά οι άνθρωποι στο κλαμπ είναι ακόμα σίγουροι. Το μόνο που θέλουν είναι ο Μέσι και η οικογένειά του να αισθάνονται άνετα με το νέο συμβόλαιο που γράφουν. Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξαν στιγμές που ο Λίο δεν ένιωθε προστατευμένος από το κλαμπ του με όλους τους φόρους που έπρεπε να πληρώσει. Ο κύριος λόγος που ο πατέρας του δεν συμφώνησε σε τίποτα είναι επειδή θέλει να σιγουρευτεί ότι προστατεύει το γιο του.

Αρχικά, η FC Barcelona ήθελε να συνδέσει τον Μέσι με ένα δεκαετές συμβόλαιο που του πλήρωνε ό, τι έπαιζε σε δύο σεζόν όλο αυτό το διάστημα. Αλλά ο παίκτης δεν συμφώνησε σε αυτό και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν ξαφνικά. Χθες ήταν τα γενέθλια της Joan Laporta και η ομάδα εργασίας του απέτυχε να τηρήσει αυτή την προθεσμία. Τώρα που απομένουν μόνο λίγες ώρες, υπάρχουν πολύ λίγα που μπορούν να κάνουν για να αποτρέψουν το αναπόφευκτο. Ο Λίο Μέσι θα είναι ελεύθερος πράκτορας τα μεσάνυχτα και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει η Λέσχη γι’ αυτό.

Το ποτήρι μισογεμάτο για Βαρκελώνη και Μέσι.

Το να μην έχει συμβόλαιο στην FC Barcelona σημαίνει ότι ο Μέσι δεν θα μπορεί να εμφανιστεί σε καμία δημοσιότητα που έχει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος φορώντας κιτ νέας σεζόν. Σημαίνει επίσης ότι η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής θα πρέπει να πληρώσει οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη αν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της Copa America. Ωστόσο, ο σύλλογος δεν φαίνεται να ανησυχεί για αυτό και κοιτάει αυτή τη νέα ευκαιρία με θετικότητα. Θεωρούν ότι δεν είναι όλα τα κλαμπ στον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να πουν ότι υπέγραψαν Leo Messi ως ελεύθερος πράκτορας.

Όλοι ξέρουμε ότι θέλει να μείνει στο κλαμπ αλλά δεν μπορεί απλά να υπογράψει συμβόλαιο με τυφλή εμπιστοσύνη. Όταν αυτό συνέβη στις προηγούμενες εποχές, ο Λέων τελικά προδόθηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Δεν λέμε ότι ο Λαπότα θα μπορούσε να τον προδώσει αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός με ό, τι κάνει από αυτή τη στιγμή και στο εξής. Το σχέδιο είναι να γίνει η ανακοίνωση το συντομότερο δυνατόν, αλλά ο σύλλογος πρέπει να εκφορτώσει κάποιους άλλους παίκτες πριν συμβεί αυτό. Η Βαρκελώνη πρέπει να σεβαστεί το ανώτατο όριο μισθών της La Liga και ο Messi αποτελεί σημαντικό μέρος της.