Το ρύζι παίρνει έναν ασυνήθιστο όρκο αν η Αγγλία κερδίσει το Euro 2020

Πριν από τον καθυστερημένο διαγωνισμό Euro 2020, ο Ντέκλαν Ράις έδωσε έναν ασυνήθιστο όρκο αν η χώρα του κερδίσει τα ασημικά.

Ο Ντέκλαν Ράις έδωσε μια ασυνήθιστη υπόσχεση αν η Αγγλία κερδίσει το προσεχές τουρνουά Euro 2020. Είπε ότι θα πιει την πρώτη του μπύρα αν το έθνος του καταφέρει να σηκώσει αυτά τα μεγάλα ασημικά.

Το αστέρι του West Ham αποκάλυψε ότι ποτέ δεν μύρισε το πιο κοινό αλκοολούχο ποτό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, τώρα, αν τα Τρία Λιοντάρια φέρουν το τρόπαιο σπίτι, μπορεί να κάνει μια εξαίρεση για να σπάσει τους δικούς του κανόνες.

Η 22χρονη Ράις έχει μετατραπεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για την πλευρά του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Και θα είμαστε μάρτυρες των καθηκόντων του την ερχόμενη Κυριακή καθώς τα Τρία Λιοντάρια αναλαμβάνουν την Κροατία στο Στάδιο Γουέμπλεϊ.

Ράις είπε στους δημοσιογράφους: «Ξέρεις τι, μέχρι σήμερα δεν έχω πιει ποτέ μπύρα και είμαι 22! Αυτή είναι η αλήθεια. Ποτέ δεν ήπιε μπύρα. Μην το πιεις.»

«Δεν είναι πραγματικά [ένας πότης]. Αλλά μια μπύρα; Όχι. Ξέρω ότι είναι εκτός θέματος, αλλά δεν έχω πιει ποτέ μπύρα. Οι άνθρωποι εκπλήσσονται. Απλά δεν μου αρέσει η μυρωδιά του, έτσι δεν έχω πάει ποτέ κοντά του.»

Όταν ρωτήθηκε αν θα το δοκιμάσει αν η Αγγλία κερδίσει τα Ευρώ, είπε: «Ναι. Θα το δοκιμάσω — αλλά μάλλον θα το φτύσω!»

Ο αμυντικός-μέσος θέλει επίσης τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να άρει τα πρωτόκολλα COVID-19 ώστε οι οπαδοί να μπορούν να απολαμβάνουν ξανά το ποδόσφαιρο. «Αν ο Μπόρις άρει το κλείδωμα και τα παιχνίδια είναι σε πλήρη ροή στις 21, το έθνος θα βουίζει, όλα τα τραγούδια θα πετάνε στις παμπ και προφανώς θα παίζουμε.»

«Όλοι σίγουρα θα αισθανθούμε τις θετικές επιπτώσεις στο έθνος.»