Το πρώην αστέρι της Τσέλσι ονομάζει το πρόβλημα του Χάζαρντ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βέλγος αγωνίστηκε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες από τη μεταφορά μεγάλου χρήματος στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019.

Ο κακός συγχρονισμός και τα φυσικά προβλήματα είναι οι βασικοί παράγοντες πίσω από το αδύναμο ξόρκι της Εδέμ Χάζαρντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, λέει ο πρώην μέσος της Τσέλσι Γκας Πογιέτ.

Ο 53χρονος Ουρουγουανός πιστεύει ότι ο Χάζαρντ θα έπρεπε να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε για τη Γιουβέντους, αντί να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα ένα χρόνο αργότερα από το Τσέλσι.

Η Poyet πιστεύει επίσης ότι οι αγώνες του Hazard να παίξει στο γήπεδο οφείλονται σε σωματικά προβλήματα και όχι σε ψυχικές ή λόγω του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας.

Ο εξτρεμιστής, φυσικά, είναι αυτή τη στιγμή στο περιθώριο του ένατου τραυματισμού της μικρής καριέρας του Los Blancos και έχει κάνει μόνο 35 εμφανίσεις για το σύλλογο.

«Με πληγώνει πολύ σε αυτή την περίπτωση», δήλωσε ο Poyet στο Radio MARCA. «Η χρονιά που έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η ιδανική στιγμή για να τον αντικαταστήσει, είχε μια μεγάλη σεζόν με την Τσέλσι.

«Όταν ο Χάζαρντ έφτασε στη Μαδρίτη, ξαφνικά φαινόταν μεγαλύτερος. Δεν νομίζω ότι το στυλ του παιχνιδιού είναι το πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη, ούτε και η νοοτροπία; Θα έλεγα ότι είναι σωματικά.

«Πλήρωσε το τίμημα για κάποια φυσικά προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει και σημαίνει ότι δεν έχει επιστρέψει στις καλύτερες συνθήκες του.

«Ένα από τα μέγιστα μου ως προπονητής είναι να βάλω τους παίκτες στο γήπεδο με ελάχιστες ή καθόλου δικαιολογίες, και δεν νομίζω ότι ο Χάζαρντ ήταν ποτέ έτσι. Υπήρχε πάντα κάποια δικαιολογία: ήταν στο 60 τοις εκατό, η ομάδα δεν ήταν καλή…

«Δεν φταίει [ο μάνατζερ της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν] ο Ζιντάν, ο παίκτης εξαρτάται από τον εαυτό του για να αντιμετωπίσει αυτή τη μεγάλη πρόκληση της αναστροφής της».