Το παράξενο Instagram ζωντανά του Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει αμηχανία

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε ζωντανά στο Instagram ενώ εισήλθε στην ιδιωτική του σάουνα το βράδυ της Τετάρτης.

Πάνω από 700.000 θεατές παρακολουθούσαν όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε το ζωντανό βίντεο του Instagram την Τετάρτη. Ωστόσο, καθώς το βίντεο προχωρούσε, οι οπαδοί μπερδεύτηκαν όλο και περισσότερο.

Ο 37χρονος μπήκε στην ιδιωτική του σάουνα και στη συνέχεια κοίταξε την κάμερα χωρίς να πει λέξη. Στη συνέχεια έδειξε τον πίσω κήπο του, με τους οπαδούς να συνειδητοποιούν σταδιακά ότι η United star είχε ξεκινήσει κατά λάθος το ζωντανό βίντεο.

Κάποια στιγμή, ο πρώην συμπαίκτης του Ronaldo United, Rio Ferdinand, σχολίασε: «Τι κάνεις αδερφέ.»

Καθώς ο Ρονάλντο πάλευε να τερματίσει τη ζωντανή συνεδρία, οι οπαδοί άρχισαν να αστειεύονται για το περιστατικό στο τμήμα σχολίων.

«Ο Ρονάλντο πόσο 400 εκατομμύρια οπαδοί στο Instagram και δεν ξέρει καν πώς λειτουργεί», αστειεύτηκε ένας θεατής.

Ένας άλλος χρήστης του Instagram έγραψε: «Γιατί ο Ronaldo απλά ψήνεται σε μια σάουνα σε ένα υπόστεγο χωρίς να λέει ούτε μια λέξη στο Instagram του ζωντανά».

«Μόνο ο Ρονάλντο μπορούσε να με κάνει να παρακολουθήσω ζωντανά ένα Instagram από αυτόν να μην κάνει απολύτως τίποτα», σχολίασε ο ένας τρίτος.

Ο Ρονάλντο έχει 401 εκατομμύρια οπαδούς στο λογαριασμό του στο Instagram, σχεδόν 100 εκατομμύρια μπροστά από τον κοντινότερο αντίπαλό του, τον Κάιλ Τζένερ. Τους τελευταίους πέντε μήνες, η σελίδα του Ρονάλντο αυξήθηκε κατά 163 εκατομμύρια. Σύμφωνα με την OLGB, οι νέοι αριθμοί θα επέτρεπαν στον Ρονάλντο να βγάλει περίπου 1,72 εκατομμύρια λίρες ανά χορηγούμενη θέση.