Το Ντόρτμουντ συμμετέχει στον αγώνα για έναν αμυντικό της Τσέλσι

Borussia Dortmund είναι πρόθυμοι να υπογράψουν έναν από τους βασικούς υπερασπιστές της Τσέλσι σε μια δωρεάν μεταφορά στο επόμενο παράθυρο μεταφοράς το καλοκαίρι.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δείχνει ενδιαφέρον να πάρει στα χέρια του Τσέλσι αμυντικός Andreas Christensen με δωρεάν μεταφορά το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος μπήκε στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του στο Στάμφορντ Μπριτζ. Και όλα τα συμπτώματα σηματοδοούν ότι μπορεί να φύγει από το κλαμπ στο τέλος της σεζόν.

Η διεθνής ομιλία της Δανίας για τη μεταφορά έχει κατασχεθεί αυτή τη στιγμή, καθώς ο πράκτοράς του σταμάτησε περαιτέρω συνομιλίες με τους Blues.

Στην πραγματικότητα, οι εκπρόσωποι του Christensen αναζητούν ενεργά μια λέσχη σε όλη την Ευρώπη. Σημασία, είναι επικείμενη ότι θα αναζητήσει μια καλύτερη επιλογή πριν φτάσει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ Sport Bild, το Ντόρτμουντ είναι ένας από τους συλλόγους που είναι πρόθυμοι να υπογράψουν το κεντρομισό στο τέλος της εκστρατείας.

Τα πράγματα έχουν νόημα και για τα δύο κόμματα, δεδομένης της διετούς διάρκειας δανεισμού του Κρίστενσεν στη Μπορούσια Μονχενγκλάντμπαχ. Επιπλέον, η BVB χρειάζεται να ενισχύσει την αμυντική μονάδα της για την επόμενη σεζόν.

Εκτός από το Ντόρτμουντ, η Βαρκελώνη είναι ένας άλλος κορυφαίος σύλλογος που παρακολουθεί την κατάσταση των συμβάσεων του Δανούς. Και αυτοί θα προσπαθήσουν να τον μεταφέρουν δωρεάν.

Ωστόσο, παραμένει το ερώτημα αν η Τσέλσι θα πυροδώσει νέα συμφωνία για τον υπερασπιστή. Αυτό θα τερματίσει όλες τις άλλες εικασίες γύρω από τον Κρίστενσεν.