Το Ντόρτμουντ επιβεβαιώνει την κίνηση του Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια μεταφορά υψηλού προφίλ βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης, με την BVB να επαληθεύει ότι κατέληξαν σε συμφωνία να πουλήσουν τον Σάντσο στους Red Devils.

Μπορούσια Ντόρτμουντ επιβεβαίωσαν την κίνηση του Jadon Sancho στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τους.

Ο Sancho έχει χτίσει τη φήμη του όχι μόνο ως ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα ταλέντα, αλλά και ως ένας από τους καλύτερους φτερωτές στον κόσμο κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων του στη Γερμανία.

Έτοιμος για μεγαλύτερες προκλήσεις στην καριέρα του τώρα, ο πρώην άνθρωπος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται σε διεθνή υπηρεσία με την Αγγλία στο Euro 2020, βρίσκεται στα πρόθυρα της επιστροφής στην Premier League.

Οι οπαδοί της Manchester United περιμένουν εδώ και καιρό να δουν τον Sancho στα χρώματα του συλλόγου τους, και δεν θα είναι πολύ πριν συμβεί αυτό.

Μια δήλωση από το Ντόρτμουντ στο χρηματιστήριο αναφέρει: «Ο παίκτης Jadon Sancho πρόκειται να μετακινηθεί από Μπορούσια Ντόρτμουντ GmbH & Co. KGAA προς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ποδοσφαιρική Λέσχη

«Τόσο οι σύλλογοι όσο και ο παίκτης κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με αυτό σήμερα. Εάν πραγματοποιηθεί η μεταφορά, η Manchester United θα καταβάλει στην BVB σταθερό τέλος μεταφοράς ύψους 85,0 εκατ. ευρώ.

«Οι συμβατικές λεπτομέρειες πρέπει τώρα να συντονιστούν και να τεκμηριωθούν.

«Η επίσημη διεκπεραίωση της μεταφοράς εξαρτάται επίσης από την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων και εξετάσεων, τη διαδικασία συντονισμού με την προηγούμενη ομάδα του παίκτη και την ορθή και έγκαιρη επεξεργασία σύμφωνα με τις διατάξεις του FIFA Transfer Matching System (FIFA TMS).»