Το Ντόρτμουντ είναι έτοιμο να πολεμήσει για το Haaland εν μέσω συνδέσεων μεταφοράς

Μπορούσια Ντόρτμουντ επικεφαλής επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσει τον Erling Haaland στο Signal Iduna Park.

Ο αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ, προέτρεψε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να «πολεμήσει», προκειμένου να κρατήσει το αστέρι του επιθετικού Erling Haaland στο Signal Iduna Park.

Πράγματι, η νορβηγική έχει εντυπωσιάσει τους ομοίους των ελίτ ποδοσφαιρικών συλλόγων σε αυτόν τον πλανήτη με μια θεαματική θητεία με το Ντόρτμουντ. Ο Haaland μετακόμισε στην Μπουντεσλίγκα τον Ιανουάριο του 2020, μετά την αναχώρησή του από το Red Bull Salzburg.

Στην πραγματικότητα, κορυφαίοι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Paris Saint-Germain και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση για την υπογραφή του 21χρονου επιθετικού.

Ο Haaland έχει πετύχει 70 εκπληκτικά γκολ σε 69 εμφανίσεις για την BVB και ο Kehl πιστεύει ακράδαντα ότι θα μπορέσουν να τον κρατήσουν στο μέλλον. Το συμβόλαιό του θα διαρκέσει μέχρι το 2024.

Ο επικεφαλής του Ντόρτμουντ είπε στην BILD: «Φυσικά, προσπαθούμε να του δώσουμε την αίσθηση ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαία διεύθυνση γι’ αυτόν. Και ότι μπορεί ακόμα να αναπτυχθεί εδώ.

«Ίσως μπορούμε ακόμα να τον πείσουμε. Θα πολεμήσουμε γι’ αυτόν. Θα δοκιμάσουμε τα πάντα. Η απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί, αλλά θα στοιχημάτιζα €100 [για τη διαμονή του].»