Το Ντόρτμουντ αναμένει την επιστροφή της Ρέινα από τραυματισμό

Η εφηβική αίσθηση Giovanni Reyna έχει τραυματιστεί από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο επικεφαλής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Σεμπάστιαν Κελ παραδέχτηκε ότι ο Giovanni Reyna έχει παίξει ρόλο που αλλάζει τη ζωή του στο κλαμπ καθώς αναμένουν την επιστροφή του από τραυματισμό.

Ο 19χρονος δεν έχει δει καμία ενέργεια από το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Δυστυχώς, υπέφερε από ένα σοβαρό τραυματισμό hamstring ενώ ήταν σε υπηρεσία με USMNT.

Reyna έχει πραγματικά χαθεί στο Ντόρτμουντ, οι οποίοι αποκλείστηκαν από το Champions League στο στάδιο των ομίλων. Περισσότερο, η BVB είναι πολύ πίσω από τους ηγέτες του πρωταθλήματος Μπάγερν Μονάχου στον εγχώριο ανταγωνισμό.

Ο σκηνοθέτης του Ντόρτμουντ Kehl είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την απουσία της Reyna: «Ο Gio είχε μια καλή πρώιμη φάση αυτή τη σεζόν, έπαιξε εξαιρετικά παιχνίδια στο διαμάντι».

«Κινείται έξυπνα μεταξύ των γραμμών, αλλά και τραβά από έξω προς τα μέσα, ακτινοβολεί έναν κίνδυνο στόχου και φέρει μια ευφυία στον εαυτό του. Τον θέλουμε πάλι πίσω».

«Ήταν μια δύσκολη φάση γι ‘αυτόν, αλλά είναι και πάλι σταθερός. Συμμετέχει σε τμήματα της εκπαίδευσης, τα οποία θα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.»

«Τα αγόρια το χρειάζονται αυτό, θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να διασκεδάσουν.»