Η Guardiola παίζει κάτω από την ανάσυρση τρόπαιων μετά από άλλη μια νίκη του Κυπέλλου Αγγλικής με

Ο Pep Guardiola έπαιξε κάτω από ένα ακόμα κομμάτι ασημικών αφού έκανε το Carabao Cup με το Man City για τέταρτη φορά στη σειρά.

Ο Pep Guardiola συνεχίζει να βλέπει την άνοδο των μετοχών του, αφού πρόσθεσε ένα άλλο στη λίστα με τα τρόπαια του ως μάνατζερ.

Ο Ισπανός κέρδισε το 25ο μεγάλο τρόπαιο της προπονητικής καριέρας του την Κυριακή, καθώς ο μακαρίτης νικητής του Αϊμέρικ Λαπόρτε κέρδισε 1-0 για την πόλη πάνω από την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ.

Ο Guardiola έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όλη τη διευθύντρια καριέρα του, η οποία εκτείνεται από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Μπάγερν Μονάχου μέχρι την Πόλη του Μαν.

Ωστόσο, ο 50χρονος βιάστηκε να παίξει τα επιτεύγματά του.

«Είναι καλό. Ήμουν σε μεγάλα κλαμπ: Βαρκελώνη, Μπάγερν Μονάχου, εδώ. Γι’ αυτό είναι πιο εύκολο», δήλωσε ο Guardiola στο Sky Sports αφού ρωτήθηκε για τον αυξανόμενο κατάλογο των διευθυντικών επιτευγμάτων του.

Ο Guardiola μίλησε επίσης για τους υποστηρικτές που επιτρέπονται στο Wembley με περιορισμένη χωρητικότητα — την πρώτη φορά που η πλευρά του έχει παίξει μπροστά σε οπαδούς εδώ και μήνες.

«Δεν είναι γεμάτο [στο στάδιο], αλλά ήταν ένας μεγάλος θόρυβος [από τους υποστηρικτές]», πρόσθεσε.

«Σήμερα είμαστε απίστευτα ευτυχείς που έχουμε τέσσερις στη σειρά σε αυτόν τον διαγωνισμό. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

«Είχαν κάποιες ευκαιρίες στον πάγκο, αλλά γενικά είχαμε ένα καλό παιχνίδι.»