Το Μιλάνο αποδίδει την τελική ετυμηγορία για το μέλλον του «πρωταγωνιστή» Donnarumma

Η Γιουβέντους και η Βαρκελώνη έχουν εκτεθεί ως πιθανά σημεία προσγείωσης για το κλείσιμο του πυροβολισμού, ο οποίος θα είναι ελεύθερος πράκτορας σε περίπου ένα μήνα.

Ο τεχνικός διευθυντής της AC Milan Paolo Maldini επιβεβαίωσε ότι ο Gianluigi Donnarumma θα φύγει από τη λέσχη το καλοκαίρι.

Το Μιλάνο και η Donnarumma δεν μπόρεσαν να βρουν κοινό έδαφος παρά τις παρατεταμένες συνομιλίες παράτασης συμβολαίου, με τον παίκτη να ζητά σύμφωνα με πληροφορίες 12 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν και τον σύλλογο απρόθυμο να προσφέρει πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως μισθούς.

Έχοντας ενταχθεί στην ακαδημία νεολαίας του συλλόγου σε ηλικία 14 ετών, ανέβηκε στις τάξεις και κέρδισε μια προαγωγή στην πρώτη ομάδα το 2015, έκανε 251 κορυφαίες εμφανίσεις και κέρδισε ένα Supercoppa Italiana, και εδραιώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους νέους τερματοφύλακες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τώρα έχει κάνει το μυαλό του να χωρίσει Η λέσχη παιδικής ηλικίας του.

«Ήταν πρωταγωνιστής, ηγέτης και συχνά καπετάνιος», δήλωσε ο Μαλντίνι κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο επίσημο κανάλι του Μίλαν Τουίτς.

«Ένας επαγγελματίας πρέπει επίσης να είναι έτοιμος να αλλάξει το πουκάμισό του. Είναι όλο και πιο δύσκολο να ξεκινήσει μια καριέρα σε ένα μέρος και να τελειώσει εκεί.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε εκείνους που έδωσαν τόσα πολλά για το Μιλάνο και ο Gigio το έκανε, χωρίς ποτέ να σέβεται τον σύλλογο. Οι δρόμοι μας χωρίζουν εδώ και μπορώ μόνο να του ευχηθώ το καλύτερο».