Το μήνυμα τριών λέξεων του Φέργκιουσον που τελείωσε το όνειρο του Ρονάλντο της Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι νόμιζε ότι είχαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην τσάντα το περασμένο καλοκαίρι μέχρι που ο θρυλικός πρώην διευθυντής των Red Devils παρενέβη.

Χρειάστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μόλις 20 δευτερόλεπτα για να εκτροχιάσει την προσπάθεια του Μάντσεστερ Σίτι να υπογράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αποφασισμένος να φύγει από τη Γιουβέντους τον Αύγουστο, ο Ρονάλντο είχε μια προσφορά έκπληξη στο τραπέζι από την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πολίτες ήταν σίγουροι ότι θα κλείσουν συμφωνία 25 εκατομμυρίων λιρών για τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν είχε περάσει, θα ήταν αναμφισβήτητα μια από τις πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην Αγγλία.

Αλλά ένα σύντομο τηλεφώνημα που έκανε ο Φέργκιουσον στον Ρονάλντο άλλαξε τα πάντα μέσα από μια απλή σειρά τριών λέξεων.

«Μην ενταχθείτε στην πόλη», είπε στο CR7 πριν το κλείσω.

Η Daily Star πιστώνει αυτό το «κωδικοποιημένο μήνυμα» όπως τη στιγμή που ο Ρονάλντο συνειδητοποίησε πόσο πολύ τον ήθελε πίσω η United. Ολοκλήρωσε μια προθεσμία επιστροφής ημέρα στο Old Trafford λίγες ημέρες αργότερα.

Όσο για την Πόλη του Ανθρώπου, βλέποντας τους Κόκκινους Διαβόλους να κλέβουν το μπροστινό μέρος κάτω από τη μύτη τους, τους άφησε έκπληκτους.

πλευρά του Pep Guardiola θα αντιμετωπίσει Ronaldo για πρώτη φορά το Σάββατο από την επιστροφή σοκ του στην Αγγλία σε μια σύγκρουση Premier League στο Old Trafford.