Το μήνυμα του Χάρι Κέιν στον Μουρίνιο μετά την απόλυση του

Αφού απολύθηκε από το συμβούλιο του Τότεναμ Χότσπαρ, ο Χοσέ Μουρίνιο έλαβε ένα μήνυμα από τον Χάρι Κέιν μέσω των επίσημων μέσων κοινωνικής δικτύωσης του.

Ο Χάρι Κέιν ήταν ένας από τους πιο επωφελείς παίκτες στο Τότεναμ κατά την εποχή του Χοσέ Μουρίνιο. Σε 62 αγώνες παίκτης για τον Πορτογάλο μάνατζερ από τότε που έφτασε, ο Χάρι Κέιν έχει εμπλακεί σε 62 γκολ. Δηλαδή, ο αγγλικός επιθετικός είτε σκόραρε είτε βοήθησε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάθε φορά που ο Χοσέ Μουρίνιο ρωτούσε για το μέλλον του Κέιν, πάντα έλεγε πόσο σημαντικός είναι για τους Σπερς.

Θα πούμε περισσότερα για αυτό. Όταν ο Jose Mourinho ήταν έτοιμος να υπογράψει για τη λέσχη του Βόρειου Λονδίνου, δήλωσε τη θέση του από την αρχή. Αν ο Χάρι Κέιν πουληθεί σε άλλο κλαμπ, ο Μουρίνιο θα απέρριπτε οποιαδήποτε προσφορά από την Τότεναμ. Αυτό ρυθμίζει σαφώς τον τόνο μεταξύ διαχειριστή και παίκτη από την αρχή. Ο Kane ένιωθε πάντα την απόλυτη εμπιστοσύνη από τον Mourinho και ανταποκρίθηκε αναλόγως σε αυτή την εμπιστοσύνη.

Ο Κέιν θα είναι πάντα ευγνώμων προς τον Μουρίνιο.

Μετά την ανακοίνωση της απόλυσης, όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου θεώρησε ότι ήταν μια απερίσκεπτη απόφαση του Ντάνιελ Λίβι. Ο Tottenham Hotspur ετοιμάζεται να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Carabao το επόμενο Σαββατοκύριακο και ο Mourinho είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με τα Spurs. Ο Levy αποφάσισε να εμποδίσει αυτή την ευκαιρία να λάβει χώρα καθώς απέλυσε τον Mourinho.

Ο Harry Kane απάντησε στις ειδήσεις με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: «Σας ευχαριστώ για όλα Boss. Χαρά μου που συνεργαστήκαμε. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο για το επόμενο κεφάλαιο σας», έγραψε η διεθνής Αγγλία. Δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση για το ποιος θα αντικαταστήσει το Mourinho για το άμεσο μέλλον. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι ο Χάρι Κέιν πρόκειται να φύγει και από το Τότεναμ;