Το μήνυμα του Ριβάλντο στον Σέρτζιο Ράμος για το μέλλον του

Καθώς περνάμε ένα άλλο έπος μεταφοράς του Σέρτζιο Ράμος, ο Βραζιλιάνος Ριβάλντο ήθελε να στείλει στον καπετάνιο της Ρεάλ Μαδρίτης ένα μήνυμα για το μέλλον του.

Ο Σέρτζιο Ράμος συνεχίζει να περνάει άλλο ένα έπος μεταφοράς και ο Ριβάλντο θέλει να στείλει στον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης ένα σαφές μήνυμα. Στα μάτια του Βραζιλιάνου θρύλου, το μέλλον του φαίνεται καθαρά μακριά από τους Λος Μπλάνκος. Ο Ριβάλντο δεν έχει τίποτα εναντίον του Σέρτζιο επειδή ο υπερασπιστής ήδη έδωσε τα πάντα στη λέσχη. Είναι φυσιολογικό ένας παίκτης να θέλει να ψάξει για ένα σωστό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, κάτι που δεν μπορεί να βρει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Rivaldo είπε τα εξής στην Betfair: «Ο Sergio Ramos θα είναι εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο και αυτό θα του δώσει επιπλέον χρόνο για να σκεφτεί την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή να φύγει στο τέλος της σεζόν. Είναι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και έχει πολλή αγάπη από τους οπαδούς, αλλά πρέπει να αναλογιστεί όλους τους παράγοντες. Παρά το γεγονός ότι είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη, ίσως ετοιμάζει μια νέα περιπέτεια κάπου αλλού αναζητώντας μια νέα πρόκληση. Τέλος πάντων, αυτές τις μέρες μακριά από το γήπεδο θα τον βοηθήσει με την τελική του απόφαση.»

Μεικτά μηνύματα και από τις δύο πλευρές.

Στις πιο πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με το έπος μεταφοράς Sergio Ramos, ο Τύπος λαμβάνει ανάμεικτα μηνύματα και από τις δύο πλευρές. Η λέσχη συνεχίζει να αναφέρει ότι έχουν ήδη κάνει δύο προσφορές που ο παίκτης απέρριψε. Είναι πεπεισμένοι ότι κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να παίξει για ένα διαφορετικό κλαμπ το επόμενο καλοκαίρι. Στο στρατόπεδο του αστεριού, αρνούνται οποιαδήποτε προσφορά από το Los Blancos και επιμένουν ότι θέλει να αποσυρθεί ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύντομα, και οι δύο πλευρές θα πρέπει να μιλήσουν απευθείας στους υποστηρικτές του συλλόγου. Ο κόσμος πρέπει να μάθει αν ο Ράμος θα μείνει ή θα φύγει από το Λος Μπλάνκος το επόμενο καλοκαίρι. Η παραμονή στο σκοτάδι είναι το χειρότερο δυνατό σχέδιο δράσης και από τις δύο πλευρές, το γνωρίζουν αυτό και πρέπει να διορθώσουν την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά.