Το μέλλον του Kylian Mappe θα μπορούσε να αποφασιστεί σήμερα

Μετά από τόσο δραματικό δράμα την περασμένη εβδομάδα, το μέλλον του Kyian Mbappe θα μπορούσε να αποφασιστεί αργότερα σήμερα καθώς θα εκπροσωπεί την εθνική του ομάδα.

Το μέλλον του Kylian Mbappe είναι το πιο ενδιαφέρον θέμα συζήτησης από το παράθυρο μεταφοράς αυτού του καλοκαιριού. Η προθεσμία θα είναι αύριο, αλλά δεν μπορεί να σπαταλάει άλλο χρόνο αν ήθελε να φύγει τώρα. Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και PSG έφτασαν σε περίπλοκο αδιέξοδο. Παρόλο που ο Florentino Perez προσέφερε 170 εκατομμύρια ευρώ συν 10 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, οι γάλλοι γίγαντες δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτή την προσφορά. Ο Ιταλός δημοσιογράφος μίλησε ζωντανά στο κανάλι Twitch του Ibai Llanos για τα τελευταία νέα σχετικά με τις αδιάλειπτες διαπραγματεύσεις.

Για τον Nasser Al-Khelaifi, αυτό είναι θέμα προστασίας της αξιοπρέπειας του μετά τις συνεχείς δηλώσεις που έκανε για τον παίκτη. Τις προηγούμενες εβδομάδες, διατήρησε τη θέση του να μην επιτρέπει στον Mappe να εγκαταλείψει την PSG για οποιαδήποτε τιμή. Αν και η δεύτερη προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι άγρια χρήματα, δεν θα δεχτούν τίποτα κάτω από 200 εκατομμύρια ευρώ και, ενδεχομένως, ορισμένοι παίκτες που περιλαμβάνονται στη συμφωνία. Αλλά ο Florentino αρνείται να φουσκώσει επειδή το συμβόλαιο του Mappe λήγει το επόμενο καλοκαίρι και μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιοδήποτε σύλλογο της επιλογής του τον Ιανουάριο του 2022.

Το τελεσίγραφο του Φλορεντίνο Περέζ.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Φλορεντίνο Περέζ ξέρει ότι μπορεί να πάρει τον Mappe δωρεάν σε τέσσερις μήνες, ξέρει ότι η PSG πρέπει να εξετάσει την προσφορά τους. Σύμφωνα με τον Josep Pedrerol, η ισπανική ομάδα έκανε τελεσίγραφο στην PSG. Αν δεν απαντήσουν τη Δευτέρα στις 18:00, η πιο πρόσφατη προσφορά θα ακυρωθεί επίσημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε νέες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή, αλλά αυτό ξαφνικά μετατράπηκε σε μια άγρια δύση. Η PSG δεν μπορεί να συνεχίσει να σπαταλάει άλλο χρόνο επειδή θα χρειαστεί κάποιο χώρο για να βρει την πιθανή αντικατάσταση του Mappe.

Καθώς πλησιάζουν οι τελευταίες ώρες της αγοράς μεταφοράς, θα βρούμε νέες πληροφορίες μέσα στην επόμενη ώρα. Οι πιθανότητες είναι ότι ο Φλορεντίνο Περέζ δεν θα τρελαθεί και θα προσφέρει έναν αριθμό ρεκόρ αυτή την ώρα της ημέρας. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις αν ο Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα απελπιστεί και θα κάνει κάτι εντελώς τρελό. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, ειδικά με έναν παίκτη σαν τον Kylian Mappe και έναν πρόεδρο σαν τον Florentino Perez.