Το μέλλον του Ρονάλντο στη Σέριε Α είναι ακόμα πολύ στον αέρα

Λόγω των διαφόρων απόψεων σχετικά με το χρόνο του στη Γιουβέντους, το μέλλον του Ρονάλντο στη Serie A εξακολουθεί να είναι πολύ στον αέρα. Πού θα πάει μετά;

Οι μέρες του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σέριε Α θα μπορούσαν να αριθμηθούν για όλα όσα γνωρίζουμε για το πορτογαλικό αστέρι. Ο χρόνος του στη Γιουβέντους ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά άρχισε να διαστρεβλώνεται μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν κέρδιζε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά, ο Cristiano αισθάνθηκε ότι αφήνοντας την τέλεια ζωή του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν εύκολο λόγω του κυρίαρχου επιπέδου απόδοσης του. Αλλά καθώς ο χρόνος άρχισε να σέρνεται πάνω του, σύντομα παρατήρησε ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ίδια.

Πίσω στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπέφερε τόσο πολύ όσο αυτός. Ο Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να κερδίσει την ισπανική La Liga κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πρόκειται να εξαλείψει το Λίβερπουλ στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρονάλντο πιθανώς μετανιώνει που έφυγε από το Λος Μπλάνκος και μπορεί να σκέφτεται για την επιστροφή του επόμενου καλοκαιριού. Ειδικά με τόση κριτική εναντίον του προέρχεται από εξέχουσες προσωπικότητες στην ιταλική Serie A.

Ο Αλέγκρι και ο Ζέγκνα είναι εναντίον του Ρονάλντο.

Θα σκεφτόσασταν ότι μόνο ο Αντόνιο Κασάνο είναι ενάντια στην εποχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους αλλά αυτό θα ήταν λάθος. Υπάρχουν μερικά εξέχοντα στοιχεία σε Serie Α που επί του παρόντος δεν είναι ευχαριστημένοι με το πώς τα πράγματα πήγαν για το αστέρι. Στην πραγματικότητα, ο Massimiliano Allegri θεωρεί ότι ο Cristiano μονοπωλεί την ομάδα με το στυλ του παιχνιδιού του. Για κάποιους, δεν είναι ομαδικός παίκτης που μπορεί να προσέχει την κολεκτίβα.

Walter Zegna είναι λίγο πιο σκληρή δηλώνοντας Ronaldo συνειδητοποίησε ότι δεν είναι τόσο κυρίαρχο όσο ήταν στο παρελθόν λόγω της ηλικίας του. Ανεξάρτητα από το πώς σκέφτονται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστός επειδή δεν παίρνει την κριτική πολύ καλά. Μπορεί να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του σύντομα αν θεωρήσει ότι η αντίδραση είναι πολύ ισχυρή. Επιπλέον, μπορεί επίσης να του αρέσει η ιδέα να κερδίσει περισσότερους τίτλους σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.