Το μέλλον του Μουσταφί στον αέρα: Αποδέκτες Agent συνομιλίες εξόδου της Arsenal

Οι Πυροβολητές φαίνεται να βρίσκονται στην αποστολή της διμοιρίας, έχοντας ήδη χωρίσει τους δρόμους με τον Mesut Ozil και τον Σωκράτη Παπαστάθόπουλο.

Ο Shkodran Mustafi θα φύγει από την Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν, ο πράκτορας του παίκτη έχει επιβεβαιώσει.

Ο Μουσταφί έχει χρησιμοποιηθεί με φειδώ αυτή τη σεζόν, έχοντας πέσει κάτω στην ιεραρχία πίσω από Gabriel Maghalaes, David Luiz, Pablo Mari, Rob Holding, και Calum Chambers.

Η κεντρική πλάτη έχει περιοριστεί μόνο σε τρεις εμφανίσεις της Premier League αυτή τη σεζόν, και καμία από αυτές δεν έχει ξεκινήσει. Συνολικά, έχει παρουσιαστεί μόλις εννέα φορές το 2020/21.

Αναφερθηκαν νωρίτερα ότι οι Gunners σχεδίασαν πρόωρη καταγγελία της σύμβασής του, η οποία πρόκειται να λήξει τον Ιούνιο. Ο Mesut Ozil και ο Σωκράτης Παπαστάθόπουλος έχουν ήδη πωληθεί ενώ το Sead Kolasinac έχει επίσης δανείζεται, ενώ όσοι βρίσκονται στην Emirates θέλουν να συνεχίσουν τη διαδικασία εκκαθάρισης της ομάδας.

Mustafi πράκτορας & πατέρας επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης δεν θα μείνει στο club μετά τον Ιούνιο.

«Το γεγονός είναι ότι ο Shkodran θα εγκαταλείψει τον σύλλογο το αργότερο το καλοκαίρι», δήλωσε ο Kujtim Mustafi στην Transfermarkt.

Ο Μουσταφί εντάχθηκε στην Άρσεναλ από τη Βαλένθια το 2016. Έκτοτε έχει κάνει πάνω από 150 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς, κερδίζοντας ένα Κύπελλο Football League.