Το εφεδρικό σχέδιο του Cavani θα παίξει για τη Βαρκελώνη

Edinson Cavani έχει βρει έναν τρόπο να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη αφού έπεσε κάτω από την τάξη ράμφισμα στην Manchester United.

Edinson Cavani έχει βρει ένα εναλλακτικό σχέδιο που θα τον δει να παίζει στη Βαρκελώνη μετά την καριέρα του στη Manchester United το 2022.

Όπως όλοι έχουμε δει, ο 34χρονος δυσκολεύεται να ξεπεράσει τους απεργούς Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέισον Γκρίνγουντ στο Old Trafford. Ακόμα περισσότερο, τα τραύματά του τον κράτησαν μακριά από τα κανονικά λεπτά παιχνιδιού για τους Κόκκινους Διαβόλους. Και δεν φαίνεται πιθανό ότι ο Ουρουγουανός θα λάβει παράταση στο σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Όπως και να έχει, ο Cavani έχει ένα πολυαναμενόμενο όνειρο να παίξει για μια από τις πιο διάσημες ισπανικές ομάδες, η οποία είναι η Βαρκελώνη. Και σύμφωνα με τους Times, ο επιθετικός θέλει να βάλει ένα πράσινο σημάδι τσιμπούρι πριν σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, δηλαδή στα επόμενα δύο χρόνια.

Για το θέμα αυτό, η διεθνής Ουρουγουάη θέλει να ενταχθεί στην καταλανική λέσχη μόλις τελειώσει και ξεσκονίσει το συμβόλαιό του με τον Man Utd. Ωστόσο, πιστεύεται επίσης ότι δεν πρόκειται να ωθήσει τον επιταχυντή για να καταλήξει σε αυτή την απόφαση. Δηλαδή, ο Cavani δεν θα αφήσει τους χώρους του αγγλικού συλλόγου αμέσως τον Ιανουάριο.

Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτή τη συγκεκριμένη απόφαση, ο ένας είναι ο επιτιθέμενος θέλει να δει τι εκτυλίσσεται στην United υπό το νέο προσωρινό αφεντικό Ralf Rangnick. Η άλλη λογική αλήθεια είναι ότι ο Barca δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει για τα καθήκοντά του και να τον υπογράψει στο παράθυρο μεταβίβασης του Ιανουαρίου.

Εν κατακλείδι, η μόνη ασφαλής διαδρομή που μπορεί να πάρει ο Καβάνι είναι όταν γίνει ελεύθερος πράκτορας το καλοκαίρι του επόμενου έτους. Επιπλέον, δεν υπάρχει έλλειψη της βάσης θαυμαστών του στο Camp Nou, καθώς ο σύλλογος του πρόσφερε συμβόλαιο νωρίτερα, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει τη συμφωνία. Επιπλέον, η Βαρκελώνη χρειάζεται απεγνωσμένα έναν επιθετικό για την επόμενη εκστρατεία.

Ο σύλλογος Catalunya έχει στοχεύσει τον Erling Haaland στο παρελθόν και θα τον κρατήσει ως μακροπρόθεσμο στόχο στο μέλλον. Αλλά, θα ήταν δύσκολο να λύσουμε λαμβάνοντας υπόψη τα νομισματικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή. Αυτό αφήνει Edinson Cavani μεταξύ άλλων φθηνότερες επιλογές που μπορεί να αξιοποιηθεί από το ντύσιμο La Liga.