Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους επιβεβαιώθηκε στο «Mppe της αριστερής πλάτης» Mendy

Ο πρώην άνθρωπος της Λυών έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους στην επιχείρηση από τότε που έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα.

Γιουβέντους ήταν σε συνομιλίες για να υπογράψει Ferland Mendy πριν ενταχθεί Ρεάλ Μαδρίτης, ο πράκτορας του παίκτη έχει αποκαλύψει.

Μετά από μια σημαντική ανακάλυψη δύο χρόνια με τη Λυών, η Mendy παραλάβθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα αρχικό ποσό €48 εκατ. σε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι του 2019 για τον σύλλογο.

Κρίσιμη για τον θρίαμβο της La Liga την περασμένη σεζόν, ο Γάλλος έχει αποδειχθεί μια μεγάλη προσθήκη στην ομάδα του Zinedine Zidane.

Έχει κάνει σταθερά το αριστερό σημείο της δικής του, εκτοπίζοντας Marcelo και αναγκάζοντας το σύλλογο να εκφορτώσει Sergio Reguilon.

Ο 25χρονος, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα αριστερά στην Ευρώπη, θα μπορούσε να καταλήξει στα βιβλία του Bianconeri, αλλά ο Los Blancos «τον ήθελε περισσότερο».

«Μιλήσαμε με τη Γιουβέντους, αλλά είχαν ήδη τον Alex Sandro», δήλωσε ο πράκτορας του Mendy Yvan Lee Mee στον Tuttosport.

«Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον ήθελε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Πριν από δύο χρόνια, είπα ότι ο Φέρλαντ θα γίνει ο Mappe των αριστερών και αποδείχθηκα σωστός.

«Το να παίζεις μαζί με τους ήρωες της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να σε κάνει να βελτιωθείς, και αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο ολοκληρωμένη αριστερή πλάτη».