Το αφεντικό του Γουέστ Χαμ Μόγιες σκοτώνει την Τσέλσι ελπίζει να υπογράψει το Ράις

Ο αμυντικός μέσος φέρεται να φλερτάρει έντονα από τους Μπλουζ ενώ ο Φρανκ Λάμπαρντ κρατούσε ακόμα το διευθυντικό γραφείο.

Ο διευθυντής του West Ham David Moyes επιμένει ότι δεν θα πουλήσει τον Ντέκλαν Ράις ούτε για 100 εκατομμύρια λίρες (116 εκατομμύρια ευρώ), λέγοντας ότι ο παίκτης αξίζει «πολύ, πολύ περισσότερο» αυτό το ποσό.

Η Ράις ήταν σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένη με μια κίνηση στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και κατά τη διάρκεια της χειμερινής αγοράς, με τον Άγγλο να αποτελεί σημαντικό στόχο μεταφοράς για τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος απολύθηκε τον Ιανουάριο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνδέθηκε επίσης με τον 22χρονο, και σύμφωνα με αναφορές οι Red Devils είναι έτοιμοι να αναζωογονήσουν το ενδιαφέρον τους για αυτόν μετά το πέρας αυτής της σεζόν.

Ο Ράις εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους της Πρέμιερ Λιγκ κατά τη διάρκεια των έξι τελευταίων ετών του με τη Γουέστ Χαμ, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα σε ηλικία 16 ετών το 2015.

«Δεν συμφωνώ με τους ιδιοκτήτες ότι ο Ντέκλαν Ράις είναι ποδοσφαιριστής 100 εκατομμυρίων λιρών. Πολύ περισσότερο από 100 εκατομμύρια λίρες. Πολύ περισσότερο», δήλωσε ο Moyes, όπως αναφέρει ο Sky Sports.

«Κοιτάζω τους παίκτες που έχουν ενταχθεί σε κάποια κλαμπ από το εξωτερικό και έρχονται και πουθενά δεν είχε τον αντίκτυπο που θα είχε ο Ντέκλαν Ράις.

«Σίγουρα δεν θα έβαζα τιμή σε αυτό. Μπορείτε να αποφασίσετε ποια φιγούρα θέλετε να βάλετε σε αυτό, αλλά εγώ δεν θα εγκρίνω κάτι τέτοιο, αυτό είναι σίγουρο.»