Το αφεντικό του Βελγίου Martinez προσφέρει θετική ενημέρωση τραυματισμών De Bruyne

Το αφεντικό του Βελγίου Martinez προσφέρει θετική ενημέρωση τραυματισμών De Bruyne
Ο τραυματισμός του προσώπου του AThe Man City playmaker είχε προκαλέσει φόβο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό τουρνουά του φετινού καλοκαιριού.

Βέλγιο λαμβάνουν Kevin De Bruyne ώθηση γυμναστήριο πριν από το Euro 2020, καθώς η χειρουργική επέμβαση του παίκτη «πήγε πολύ καλά, πολύ θετικά».

Μια σύγκρουση με τον αμυντικό της Τσέλσι Αντόνιο Ρούντιγκερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ άφησε τον Ντε Μπρουίν με τραύματα στο πρόσωπο. Αποβλήθηκε από το γήπεδο μετά από μόλις μια ώρα δράσης στο Πόρτο, και η Μάντσεστερ Σίτι, αφού έχασε την πρωταρχική πηγή δημιουργικότητας, τερμάτισε δεύτερος καλύτερος στο Ευρωπαϊκό showpiece.

Ο Roberto Martinez ήταν προηγουμένως αβέβαιος για το πότε ο παίκτης θα ήταν διαθέσιμος για επιλογή για το Βέλγιο, ο οποίος άνοιξε την εκστρατεία του για το ευρώ σε περίπου μία εβδομάδα, αναλαμβάνοντας τη Ρωσία.

Μετά από μια μικρή επέμβαση στη σπασμένη μύτη και στο μάτι, ωστόσο, ο 29χρονος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα των Κόκκινων Διαβόλων.

«Αφού εξέτασε τις εικόνες [σαρώσεις], αποφασίστηκε ότι ο Kevin De Bruyne έπρεπε να υποβληθεί σε μια μικρή επιχείρηση», δήλωσε ο αρχηγός του Βελγίου Martinez, μέσω MEN.

«Αυτό έγινε σήμερα το πρωί και πήγε καλά. Θα ενταχθεί στην ομάδα τη Δευτέρα και θα είναι μαζί μας για το Ευρώ. Ήταν απαραίτητο να παρέμβουμε μακροπρόθεσμα. Δεν πρόκειται για μια παρέμβαση που απαιτεί μακρά ανάκαμψη, απλώς για να βεβαιωθεί ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

«Δεν ήταν μια βαθιά επιχείρηση, χρειάστηκαν 20 λεπτά και το ιατρικό τμήμα είναι πολύ ευχαριστημένο με την επιτυχία της επιχείρησης. Είναι μια απόφαση που ελήφθη σε συμφωνία με το Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι μια χαρά. Είναι σε καλή κατάσταση και ανυπομονεί να έρθει μαζί μας στο γήπεδο τη Δευτέρα. Δεν είναι μια λειτουργία που σας εμποδίζει να επιστρέψετε στη δραστηριότητα, είναι ακόμη το αντίθετο.

«Θα πρέπει ακόμη και να του δώσει την ευκαιρία να μην χρειάζεται προστασία για να παίξει. Και αυτά είναι καλά νέα. Έγινε την κατάλληλη στιγμή και αυτό είναι θετικό για το ευρώ. Πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Ρωσία και θα αναλύουμε την κατάσταση μέρα με τη μέρα».