Το αφεντικό του Βελγίου δίνει τις τελευταίες πληροφορίες για τον τραυματισμό του De Bruyne

Ο διευθυντής του Βελγίου Roberto Martinez αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις για τον τραυματισμό του Kevin De Bruyne εν όψει του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Roberto Martinez ανακοίνωσε ότι ο Kevin De Bruyne δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν μπορούσε να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα του μέσου για το εναρκτήριο παιχνίδι του Βελγίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι.

De Bruyne υπέστη κάταγμα στη μύτη και το μάτι στην τελική ήττα 1-0 Champions League στην Τσέλσι το Σάββατο μετά από μια σύγκρουση με τον υπερασπιστή Blues Antonio Rudiger.

Βγήκε με την ώρα στην Πορτογαλία και διαβεβαίωσε τους οπαδούς στα social media την Κυριακή ότι αισθάνεται καλά μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο.

Το γεγονός ότι ο Ντε Μπρουίν δεν θα χειρουργηθεί στα τραύματα του προσώπου είναι καλά νέα. Όπως επεσήμανε ο Μαρτίνεζ, θα τον απέκλειε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Και το αφεντικό του Βελγίου αναμένει περισσότερες ενημερώσεις την επόμενη εβδομάδα.

«Μίλησα με τον Kevin και ήταν αρκετά θετικός», δήλωσε ο Martinez σε συνέντευξη τύπου σύμφωνα με το BBC.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά θα έχουμε μεγαλύτερη σαφήνεια τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στο πρώτο παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν έχω ιατρικά γεγονότα αυτή τη στιγμή. Εξακολουθούμε να αξιολογούμε τον τραυματισμό και τις επόμενες τέσσερις έως πέντε ημέρες αναμένουμε σαφήνεια.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που παρόλο που έχει διπλό κάταγμα, δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

«Μια επιχείρηση θα τον καθιστούσε αδύνατο να παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.»

Η Ρωσία θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Βελγίου στον όμιλο Β του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 12 Ιουνίου. Στη συνέχεια, οι Κόκκινοι Διάβολοι αντιμετωπίζουν τη Δανία στις 17 Ιουνίου και τη Φινλανδία στις 21 Ιουνίου.