Το αφεντικό της Γουέστ Χαμ απαντά στις συνομιλίες μεταφοράς του Αβραάμ

Ο 23χρονος φαίνεται να μην έχει μέλλον στη γέφυρα Στάμφορντ καθώς τον έχουν σπρώξει στα όρια με τον Τόμας Τούσελ στο τιμόνι.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες υποστηρίζει ότι η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορέσει να πληρώσει την Τάμι Αβραάμ εκτός κι αν η Τσέλσι θελήσει να διαπραγματευτεί τη ζητούμενη τιμή γι’ αυτόν.

Μια αναφερόμενη τιμή ύψους 40 εκατ. λιρών (45 εκατ. ευρώ) έχει τεθεί στον Αβραάμ με την Τσέλσι που υποτίθεται ότι είναι έτοιμη να τον εκφορτώσει το καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αυτή τη σεζόν, ο επιθετικός αγωνίστηκε για σταθερά λεπτά στο γήπεδο, έχοντας μόνο δύο φορές από τις 20 Φεβρουαρίου.

Το Leicester City και η Aston Villa λέγεται επίσης ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση των υπηρεσιών του, ενώ η AC Milan θεωρείται ότι βρίσκεται στο τρέξιμο.

«Θα μας απέκλειε εντελώς. Θα αποκλειστούμε», δήλωσε ο Moyes, όπως αναφέρει ο Sky Sports. «Έτσι, αν αυτό είναι το σχήμα και αυτό λέγεται, αποκλείονται.

«Δεν έχουμε αυτά τα χρήματα, δεν τα έχουμε αυτά για να αγοράσουμε έναν επιθετικό σε αυτή την τιμή, όχι.

«Είναι αυτό το είδος του αριθμού η συνολική δαπάνη μας; Μπορεί κάλλιστα να είναι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις εδώ. Δεν νομίζω ότι θα αγοράσουμε κάτι τέτοιο για οποιονδήποτε παίκτη. Θα με εξέπληττε αν ήμασταν».