Το αφεντικό της Έβερτον Μπενίτεζ απαντά στις συνομιλίες μεταφοράς του Αουριέ

Ο πρώην Σπερς έχει προταθεί ως πιθανή λύση στο πρόβλημα της θέσης δεξιάς πλάτης για τις καραμέλες.

Ο μάνατζερ της Έβερτον Ραφαέλ Μπενίτεζ απέρριψε την πιθανότητα να υπογράψει τον Σερζ Αουριέ λέγοντας ότι η λέσχη πρέπει να «σκεφτεί το μέλλον και όχι μόνο το βραχυπρόθεσμο».

Ο Aurier είναι επί του παρόντος ελεύθερος πράκτορας, έχοντας απελευθερωθεί από την Τότεναμ στο τέλος του καλοκαιριού του παραθύρου μεταφοράς.

Η Τότεναμ αποφάσισε να διαλύσει το διεθνές συμβόλαιο της Ακτής Ελεφαντοστού, το οποίο επρόκειτο να λήξει σε λιγότερο από ένα χρόνο, αφού δεν μπόρεσε να βρει αγοραστή γι’ αυτόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αγωνιζόταν ήδη για λίγα λεπτά στο Spurs εν μέσω ανταγωνισμού από τον Matt Doherty και τον Japhet Tanganganga για το δεξί μέρος, και έπεσε πιο κάτω από την ιεραρχία της ομάδας μετά την άφιξη του Emerson Royal.

Ο πρώην Πάρις Σεν Ζερμέν έχει συνδεθεί με μια κίνηση προς την Έβερτον, η οποία υποτίθεται ότι αναζητά μια προσωρινή λύση με την πρώτη επιλογή δεξί πίσω Σέιμους Κόλεμαν να τραυματιστεί, αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτές τις φήμες.

«Δεν βλέπω σαφή επιλογή με αυτό,» είπε ο Μπενίτεζ σχετικά με τις συνομιλίες μεταφοράς Aurier προς Everton (μέσω του καναλιού Youtube του συλλόγου).

«Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον και όχι μόνο το βραχυπρόθεσμο. Τώρα πρέπει να βρούμε τις λύσεις, αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι λύσεις δεν θα είναι μόνο για μερικούς μήνες, μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν και για τον επόμενο χρόνο».