Το αστέρι του Λίβερπουλ βγαίνει από την ομάδα της Σενεγάλης λόγω τραυματισμού στα πλευρά

Η Sadio Mane δεν θα είναι σε θέση να παίξει για τη Σενεγάλη στους επερχόμενους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η νίκη της Σενεγάλης πραγματοποιήθηκε με ισοπαλία 1-1 στον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για την εθνική ομάδα, καθώς παρέμειναν στην κορυφή του πίνακα του Ομίλου H. Ωστόσο, οι Lions of Teranga θα πρέπει να παίξουν χωρίς έναν από τους βασικούς παίκτες τους στον επόμενο προκριματικό τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Sadio Mane υπέστη τραυματισμό στα πλευρά μόνο 28 λεπτά στο παιχνίδι. Ο παίκτης αντικαταστάθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες την επόμενη μέρα.

Την Κυριακή, ο διευθυντής της Σενεγάλης Aliou Cisse επιβεβαίωσε ότι ο Mane επέστρεψε στο Λίβερπουλ. Το αστέρι των Reds θα χάσει τον αγώνα της πλευράς του εναντίον του Κονγκό το βράδυ της Κυριακής.

Η Cisse δεν παρείχε ημερομηνία επιστροφής για τη Μάνε, με την προώθηση να αποτελεί αμφιβολία για τη σύγκρουση του Λίβερπουλ εναντίον της Άρσεναλ. Jurgen Klopp θα αντιμετωπίσει τους Gunners το επόμενο Σάββατο, αλλά ίσως χρειαστεί να παίξουν χωρίς μερικούς από τους βασικούς παίκτες τους.

Ο Roberto Firmino είναι έξω με τραυματισμό hamstring, ενώ Jordan Henderson είναι επίσης μια αμφιβολία για το επερχόμενο παιχνίδι. Ωστόσο, η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χέντερσον είναι ασαφής, και μπορεί να αναρρώσει εγκαίρως για το παιχνίδι.