Το αστέρι του Λέστερ υπέστη πολλαπλές ζημιές πριν από τις διεθνείς διακοπές

Σύμφωνα με μια έκθεση από ένα βελγικό μέσο ενημέρωσης, ο μέσος του Λέστερ Σίτι αποκλείεται από τη δράση για δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο μέσος του Leicester City Youri Tielemans έχει αποκλειστεί από το βελγικό ρόστερ λόγω τραυματισμού πριν από τη διεθνή διακοπή.

Κατά την τελευταία πορεία της σύγκρουσης της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον του Λιντς την Κυριακή, ο 24χρονος αντικαταστάθηκε εκτός γηπέδου λόγω σύγκρουσης με τον Ίλαν Μέλιερ.

Οι κύριες δοκιμές που διεξήχθησαν έδειξαν ότι η Tielemans υπέστη πολλαπλές βλάβες στον αστράγαλο και τον μόσχο, ανά HLM.

Ως αποτέλεσμα, έχει προμελετηθεί ότι ο μέσος θα είναι εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες ενώ θα περάσει από την αποκατάσταση.

Στην ιδανική περίπτωση, αντί να αναφέρει για υπηρεσία με τους Red Devils, ο Tielemans συνέχισε με το Leicester όπου θα περάσει περαιτέρω δοκιμές.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στους επερχόμενους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Εσθονίας και της Ουαλίας. Ωστόσο, η πραγματική ανησυχία για τον Μπρένταν Ρότζερς θα είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας εναντίον της Τσέλσι στις 20 Νοεμβρίου.