Το αστέρι της Τσέλσι χτυπά στα ΜΜΕ επειδή τον μπέρδεψε με τον Μπέντζαμιν Μέντυ

Ο Edouard Mendy επέκρινε τα ΜΜΕ για τη χρήση της φωτογραφίας του για τις αναφορές για τον υπερασπιστή του Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αμυντικός του Μάντσεστερ Σίτι Μπέντζαμιν Μέντυ κατηγορήθηκε για δύο ακόμα κατηγορίες βιασμού την Τρίτη. Τα νέα ξέσπασαν ώρες αργότερα, με αρκετές πηγές να χρησιμοποιούν λάθος φωτογραφίες για την ιστορία.

Φωτογραφίες τόσο του τερματοφύλακα της Τσέλσι Edouard Mendy όσο και του υπερασπιστή της Ρεάλ Μαδρίτης Ferland Mendy χρησιμοποιήθηκαν λανθασμένα από νέες πηγές. Τα δύο αστέρια έσπασαν τη σιωπή τους για το μπέρδεμα την Τετάρτη.

«Είναι λυπηρό να βλέπουμε ότι το 2021, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Αγγλία, γιατί μερικοί μαύροι δεν έχουν ούτε μικρά ονόματα ούτε διακριτά πρόσωπα», έγραψε ο κάτοχος της Τσέλσι στο λογαριασμό του στο Instagram. «Αυτά τα σφάλματα φαίνεται να είναι τυχαία, αλλά αντιθέτως είναι εξαιρετικά συμβολικά. Δεν είναι περίπλοκο να διαφοροποιήσεις δύο πρόσωπα, ειδικά όταν φορούν διαφορετικά πουκάμισα!»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ferland Mendy αντέδρασε στη θέση του φύλακα της Σενεγάλης μοιράζοντας μια ανάρτηση στο Twitter.

«Ευχαριστώ, Εντουάρ Μέντυ!» Ο Ferland έγραψε στο Twitter, μοιράζοντας την ιστορία του Εντουάρ στο Instagram. «Είμαστε στο 2021. Σταματήστε! Θα πάρει χρόνο, αλλά στο τέλος θα μας σεβαστείς. Είτε σου αρέσει είτε όχι».

Ο υπερασπιστής του Man City εμφανίστηκε στο δικαστήριο για πρώτη φορά την Τετάρτη. Ο Γάλλος κατηγορείται για έξι βιασμούς και μία για σεξουαλική επίθεση.