Το αστέρι της Τσέλσι λέει ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν πολύ πάνω από το κεφάλι του

Ένα από τα αστέρια της Τσέλσι άνοιξε για το χρόνο του Φρανκ Λάμπαρντ στο κλαμπ και ότι ήταν πολύ πάνω από το κεφάλι του ως διευθυντής.

Για ένα από τα αστέρια της Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν πολύ πάνω από το κεφάλι του κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προπονητής. Καθώς είδαμε την πρόοδο των Άγγλων στο Ντέρμπι Κάουντι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει καλή δουλειά ως μάνατζερ των Μπλουζ. Πίστευε ότι ως ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του συλλόγου, με κάποιο τρόπο η επιτυχία του ως παίκτης θα μπορούσε να μεταφραστεί ως μάνατζερ. Αλλά δεν λειτουργεί έτσι η διαχειριστική επιτυχία.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σπουδαίων παικτών που δεν μπορούσαν να το κάνουν σαν ποδοσφαιριστές. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα αυτού. Αλλά το θέμα του Λάμπαρντ είχε πολύ περισσότερο να κάνει με την έλλειψη εμπειρίας που είχε στο υψηλότερο επίπεδο. Οι αποτυχίες του δεν σημαίνουν ότι δεν θα είναι σε θέση να προπονήσει ένα κορυφαίο κλαμπ στο μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι περισσότερο χρόνο σε ένα μικρό club για να αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται. Αλλά προς το παρόν, παίκτες σαν τον Τζορτζίνιο θα μιλήσουν για το χρόνο του Λάμπαρντ στο κλαμπ.

Για τον Τζορτζίνιο, ο Λάμπαρντ ήταν πάνω από το κεφάλι του.

Ο Τζορτζίνιο είναι ένας από τους παίκτες που ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει σωστά κατά τη διάρκεια του χρόνου του ως μάνατζερ. Μιλάμε για έναν διεθνή Ιταλία ο οποίος θεωρείται κρίσιμος για σχεδόν κάθε μάνατζερ που τον προπονεί. Αλλά ο Λάμπαρντ δεν ήταν σε θέση να του βρει ένα κατάλληλο σημείο μέσα στην αρχική του έντεκα. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Ν’Γκολό Κάντε. Και οι δύο παίκτες κάνουν εξαιρετική δουλειά υπό τον Τόμας Τούσελ τώρα, απλά χρειάζονταν σωστή καθοδήγηση.

Εκεί ακριβώς έλειπε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Αυτό είπε ο Τζορτζίνιο στο ESPN για τον Άγγλο: «Κοίτα, θα είμαι πραγματικά ειλικρινής εδώ στο Λάμπαρντ. Πιστεύω, δεδομένου ότι ήταν θρύλος στο κλαμπ, παρέλειψε κάποια απαραίτητα βήματα για να μάθει πριν μετακομίσει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ήρθε σε ένα κλαμπ όπου είναι θρύλος, χωρίς να έχει εμπειρία σε άλλα κλαμπ. Νομίζω ότι ήρθε πολύ νωρίς, παρέλειψε μερικά βήματα μπροστά και δεν ήταν έτοιμος για δουλειά σε αυτό το επίπεδο, για να είμαι ειλικρινής.»