Το αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι ενθουσιάστηκε που συμμετείχε στα βραβεία Παίκτης της Χρονιάς

Το κέντρο του Μάντσεστερ Σίτι είναι ενθουσιασμένο που μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα των βραβείων Παίκτης της Χρονιάς.

Το κέντρο της πόλης Ruben Dias του Μάντσεστερ Σίτι είναι στην ευχάριστη θέση να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τα βραβεία Παίκτης της Χρονιάς. Ωστόσο, ο νεαρός υπερασπιστής επικεντρώνεται σε ό, τι είναι σημαντικό για αυτόν και το σύλλογο — τρόπαια.

Ο 23χρονος έκανε την κίνησή του από τη Μπενφίκα τον Σεπτέμβριο του 2020 για 62 εκατομμύρια λίρες. Με τα εξαιρετικά ηγετικά του χαρακτηριστικά, ο Δίας μετέτρεψε την άμυνα της πόλης σε μία από τις πιο μοχθηρότερες της Premier League.

Η διεθνής Πορτογαλία δεν έχει ακόμη άρει ασημικά με τη λέσχη. Αλλά έχει μια μεγάλη ευκαιρία να το κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Man City αντιμετωπίζει την Τότεναμ στον τελικό του Καπ Καραμπάο.

Ως ένας από τους υποψήφιους για τα βραβεία Παίκτη της Χρονιάς, ο Δίας είπε: «Το να μιλήσω με αυτούς τους όρους είναι ένα τεράστιο προνόμιο για μένα. Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω καλά, με κάνει να νιώθω ότι η δουλειά μου γίνεται καλά».

«Αλλά ουσιαστικά, αυτό που μου λέει, είναι ότι η ομάδα έχει επιτυχία. Για μένα, το να είμαι σε αυτή τη λίστα, ειδικά ως υπερασπιστής, μπορεί μόνο να σημαίνει ότι η ομάδα κέρδισε και είχε επιτυχία. Αυτό, για μένα, είναι το μεγαλύτερο πράγμα».

«Αν μου έλεγες ότι στον πρώτο σου χρόνο στην Πρέμιερ Λιγκ μπορείς να κερδίσεις τον Παίκτη της Χρονιάς, θα ήταν εκπληκτικό. Αλλά αυτό που θέλω στην πρώτη μου χρονιά είναι να κερδίσω την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμά μου.»