Το αστέρι της Γκάνα ονειρεύεται να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύγκρουση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Εμμανουήλ Γκίας ελπίζει να λάβει πρόσκληση για την εθνική ομάδα πριν από το τουρνουά του Κατάρ.

Η Γκάνα έλαβε μία από τις πιο δύσκολες κληρώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ των αφρικανικών εθνών. Οι Μαύροι Αστέρες θα αγωνιστούν εναντίον της Πορτογαλίας, της Ουρουγουάης και της Νότιας Κορέας στον Όμιλο H.

Η ισοπαλία προφανώς θα κάνει δύσκολο για την Γκάνα να φτάσει στη σκηνή νοκ-άουτ. Αλλά θα δώσει επίσης την ευκαιρία στην αφρικανική πλευρά να συναντήσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στο τουρνουά.

Ο επιθετικός της Σπέτσια Emmanuel Gyas άνοιξε τον ενθουσιασμό του για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν η Γκάνα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στις 24 Νοεμβρίου.

«Αν πάρω την κλήση, θα ήταν μια όμορφη στιγμή», είπε ο Gyasi στο Goal.

«Ονειρεύτηκα να παίξω εναντίον του [Ρονάλντο] στη Serie A και είχαμε μια καλή συζήτηση, οπότε αν συναντηθούμε ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν ξέρω — θα μπορούσα να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο και να συνταξιοδοτηθώ χαρούμενος!

«Ότι [να συναντήσω ξανά τον Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο] είναι το όνειρο!»

Η Γκάνα βρήκε ένα νέο νεαρό επιθετικό σε ένα άλλο αστέρι της Serie A, τον Felix Afena-Gyan, τελευταία. Ωστόσο, αυτό δεν έχει σταματήσει τον Gyas από το να πιέσει για μια κλήση πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Γεννήθηκα στην Ιταλία και αγαπώ τον πολιτισμό εδώ, αλλά οι γονείς μου είναι από την Γκάνα. Όταν ήμουν νέος, πήγα να μείνω στην Γκάνα για λίγο για να μείνω με τους παππούδες μου. Γι ‘αυτό και εγώ αγαπώ τον πολιτισμό εκεί», εξήγησε.

«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω για την Γκάνα, οπότε όταν είχα την πρώτη μου κλήση πέρυσι, ήταν μια καταπληκτική στιγμή για μένα και όλη την οικογένειά μου. Ήταν πολύ, πολύ περήφανοι για μένα.»