Το αστέρι της Γιουβέντους πλησιάζει στην κίνηση του Νιούκαστλ

Η πλευρά της Πρέμιερ Λιγκ είναι πρόθυμη να προσθέσουν τον Άντριαν Ραμπίτ στις τάξεις τους στο επερχόμενο παράθυρο μεταγραφής.

Newcastle συνεχίζουν την εκτεταμένη έρευνα τους για να βρουν κατάλληλες προσθήκες στην ομάδα τους. Ο νεότερος στόχος μετακίνησης του συλλόγου είναι ο Adrian Rabiot, ο οποίος αναζητά μια κίνηση μακριά από το Allianz Stadium.

Σύμφωνα με τον Καλσιομερκάτο, η Γιουβέντους θέλει να πουλήσει τον Ραμπίτ και τον Άαρον Ράμσεϊ για να μαζέψει χρήματα για τα σχέδια πρόσληψης τους.

Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ως μνηστήρας του Ραμπίτ, με τους Μάγπιες να ενδιαφέρονται για μια χειμερινή κίνηση. Η ιταλική πηγή ισχυρίζεται ότι ο Juve απαιτεί 15 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Γιατί στο Νιούκαστλ;

Το τρέχον συμβόλαιο του Ραμπίοτ ισχύει μέχρι το 2023, και ο σύλλογος δεν δέχεται καμία πίεση να τον πουλήσει αυτό το χειμώνα. Ωστόσο, τα σχέδια του Νιούκασλ για γρήγορη βελτίωση της ομάδας του ενδέχεται να αυξήσουν την πιθανότητα σύναψης συμφωνίας.

Οι Κίσσες θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, και η βελτίωση της μέσης τους θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας για τη μάχη τους για επιβίωση.

Πώς εκτελέστηκε το Rabiot;

Από τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους το 2019, ο Rabiot έχει κάνει 95 εμφανίσεις για το σύλλογο. Ωστόσο, ο πρώην μέσος του PSG έχει πέσει κάτω από την ιεραρχία κάτω από τον Massimiliano Allegri αυτή τη σεζόν.

Ο 26χρονος επικρίνεται για το παθητικό του στυλ παιχνιδιού, ενώ ο Γιουβέντους αγωνίζεται να βρει τη μορφή του αυτή τη σεζόν.

Ο σύλλογος συνδέεται με μια κίνηση για την εκ νέου υπογραφή Paul Pogba. Ωστόσο, μια πιθανή μεταφορά για τον Γάλλο πιθανότατα θα εξαρτηθεί από την επιτυχία του συλλόγου στην πώληση των Rabiot και Ramsey.