Το αστέρι της Γιουβέντους αποχωρεί από την ομάδα της Ιταλίας λόγω τραυματισμού του Αχιλλέα

Ο Giorgio Chiellini έφυγε από την ομάδα Ιταλίας μπροστά από τον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Ελβετίας.

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στον επόμενο προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή. Όποιος κερδίσει τον αγώνα θα είναι μόνο ένας βαθμός μακριά από την εξασφάλιση του προκριματικού. Ωστόσο, οι Azzurri θα πρέπει να παίξουν χωρίς έμπειρο καπετάνιο τους.

Ο Chiellini υπέστη τραυματισμό κατά την προετοιμασία της Ιταλίας για το παιχνίδι. Ο βετεράνος υπερασπιστής επέστρεψε στο Τορίνο για περαιτέρω δοκιμές, με τη Γιουβέντους να εκδίδει επίσημη δήλωση για τον τραυματισμό του.

«Οι σαρώσεις έδειξαν φλεγμονή της διασταύρωσης των μυών τένοντα του αριστερού τένοντα του Αχίλλειου. Η κατάσταση του Chiellini θα παρακολουθείται καθημερινά», αναφέρει η δήλωση του συλλόγου.

Ο Τσιελίνι δεν είναι ο μόνος χαμένος παίκτης στην ομάδα Ιταλίας. Οι Ciro Immobile, Nicolo Zaniolo και Lorenzo Pellegrini δεν είναι όλοι διαθέσιμοι για τους επερχόμενους αγώνες της Ιταλίας.

Μετά το παιχνίδι τους με την Ελβετία, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στον επόμενο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, ο Moise Kean επιστρέφει στην ομαδική εκπαίδευση της Γιουβέντους, ελπίζοντας να φτάσει σε πλήρη φυσική κατάσταση πριν το τέλος του διεθνούς διαλείμματος. Ο Mattia De Sciglio, ο οποίος πάσχει από τραυματισμό του μηριαίου δικεφάλου, συνεχίζει επίσης τη φυσιοθεραπεία του.