Το αστέρι της Άρσεναλ παρακινήθηκε να αντικαταστήσει τον Γαβριήλ Ιησού πριν από την επιστροφή της EPL

Οι Gunners θα πρέπει να παίξουν χωρίς το αστέρι τους για μερικούς μήνες.

Ο σταρ της Άρσεναλ Έντι Νκετάια ανυπομονεί να καλύψει την απουσία του Γαβριήλ Ιησού μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ιησούς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μετά από ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεδομένου του κρίσιμου ρόλου του Βραζιλιάνου στη σύνθεση της Άρσεναλ, οι Gunners προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν μια λύση για την επιθετική τους γραμμή.

Έχουν προκύψει αναφορές για το ενδιαφέρον του Μικέλ Αρτέτα να επιστρέψει τον Φλοριάν Μπαλογούν από τη συμφωνία δανείου του στη Ρεμς. Αλλά με τον Nketiah, η Arsenal έχει ήδη ένα ενθουσιώδη επιθετικός στην ομάδα της.

«Φυσικά, είναι μια ευκαιρία για τον εαυτό μου», είπε ο Nketiah. «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς, οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για τη στιγμή που θα έρθει.

«Εργάζομαι σκληρά, δουλεύω σκληρά όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ότι όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα μπορέσω να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Νκετάια παραλίγο να φύγει από την Άρσεναλ την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, μια σειρά εντυπωσιακών επιδείξεων προς το τέλος της εκστρατείας του χάρισε μια νέα συμφωνία με την Emirates.

Με την άφιξη του Ιησού το καλοκαίρι, ο Νκετίας, για άλλη μια φορά, είδε την Αρτέτα να περιορίζει το χρόνο του παιχνιδιού. Αλλά θα έχει την ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση του στη σύνθεση των Gunners μετά το διάλειμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι ηγέτες της Premier League θα επιστρέψουν στη δράση με έναν εντός έδρας αγώνα εναντίον της Γουέστ Χαμ στις 28 Δεκεμβρίου.