Το αινιγματικό μήνυμα του Neymar στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μέλλον του

Ως ένας τρόπος για να προετοιμάσει το έδαφος για την πιθανή παράταση του συμβολαίου του, ο Neymar έστειλε ένα αινιγματικό μήνυμα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του.

Neymar είναι πιο κοντά για να ανανεώσει το συμβόλαιό του από ποτέ στο PSG, δεν είναι μυστικό ότι είναι περισσότερο από έτοιμος να το κάνει. Η προετοιμασία του εδάφους για να υπογράψει ένα από τα τελικά συμβόλαια της καριέρας του στο υψηλότερο επίπεδο ήταν μια από τις πιο πρόσφατες πρακτικές του. Με τα 29α γενέθλιά του στη γωνία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Neymar να γιορτάσει βάζοντας στυλό σε χαρτί. Αλλά η πιο πρόσφατη δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνει μια σαφή εικόνα των προθέσεων του καλύτερα από οτιδήποτε άλλο έχει κάνει στο παρελθόν.

Ο Neymar απλά μας έδωσε μια πλήρη στροφή στη ζωή του στο Παρίσι από τότε που ήρθε από την FC Barcelona με έναν σχεδόν απρόθυμο τρόπο. Όταν έφτασε στο PSG, ήταν προφανές ότι δεν ήταν χαρούμενος που άφησε την τέλεια ζωή του στην FC Barcelona. Αλλά στην πορεία, ερωτεύτηκε την πόλη και το κλαμπ. Σήμερα, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θέλει να συνεχίσει το ταξίδι του παρά τις φήμες για το μέλλον του.

Το μεγάλο σχέδιο του Νέιμαρ στην PSG.

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Neymar μίλησε ήδη για την παχιά πιθανότητα να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην πραγματικότητα, δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους στο PSG και τελικά να πάρει ένα με την Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας (εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Αυτό είπε ο Neymar: «Δεν υποκινούμαι από ήττες, παρακινούμαι από τις νίκες που κάποτε κατέκτησα στη ζωή και την καριέρα μου. Ξέρω πώς είναι να κερδίζεις ένα Champions League και είμαι βέβαιος ότι θα φτάσω, για άλλη μια φορά, στον τελικό με την PSG. Θέλω να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ με την PSG — και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

«Έξω από το γήπεδο… νομίζω ότι το 2020 άλλαξε τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας, σωστά; Η πανδημία μας ανάγκασε να σκεφτούμε διαφορετικά, οπότε πιστεύω ότι θα ήθελα πραγματικά να μπορώ να αγκαλιάσω τους πάντες όπως κάναμε πριν συμβούν όλα αυτά».