Τιμή ονόματος Βαρκελώνης για τον υπερασπιστή του Man United

Οι Καταλανοί είναι ανοιχτοί στην πώληση ενός από τους κύριους υπερασπιστές τους στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βαρκελώνη αποφάσισε την τιμή που ζητούσε για τον Sergino Dest πριν από την επόμενη σεζόν.

Η αμερικανική δεξιά πλάτη έχει αναδειχθεί ως στόχος μεταφοράς για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το διορισμό του συλλόγου του Erik ten Hag.

Dest ανήλθε στο καλλιτεχνικό στερέωμα κάτω από δέκα Hag, να γίνει ένας από τους καλύτερους υπερασπιστές της Eredivisie στο Ajax. Ο 21χρονος μπορεί να επανενωθεί με τον πρώην προϊστάμενό του στο Old Trafford εν μέσω του αγώνα του για φόρμα στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τη Marca, η Βαρκελώνη θα εξετάσει το ενδεχόμενο πώλησης της Dest έναντι αμοιβής 25 εκατ. ευρώ.

Η ισπανική πηγή ισχυρίζεται ότι οι Καταλανοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το αστέρι USMNT μπορεί να συνεχίσει την ανάπτυξή του στο Καμπ Νόου. Ωστόσο, τα οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να δελεάσουν τον Barca να δεχτεί μια πιθανή προσφορά για τον υπερασπιστή.

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta αρνήθηκε να αποκλείσει μια νέα παράταση της σύμβασης για τον Dani Alves νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο 39χρονος δεξιόστροφος προκάλεσε τον Dest για μια θέση στην ομάδα του Χάβι Χερνάντεζ από την άφιξή του τον Ιανουάριο.

Οι Καταλανοί βρίσκονται επίσης σε διαπραγματεύσεις με τον αρχηγό της Chelsea Cesar Azpilicueta για μια καλοκαιρινή κίνηση. Ο Ισπανός θα γίνει ελεύθερος πράκτορας αυτό το καλοκαίρι και φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του υπό τον Τσάβι.

Άλλος ένας στόχος μεταφοράς για τη Βαρκελώνη ήταν ο Νουσαίρ Μαζραούι του Άγιαξ. Ωστόσο, οι περισσότερες πηγές επιβεβαίωσαν ότι το μαροκινό αστέρι έχει ήδη συνάψει συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου.