Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ο συνεργάτης του Ρονάλντο χτυπά στο Σάντος μετά την έξοδο από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Πορτογάλος μάνατζερ ξεκίνησε τον Ρονάλντο στον πάγκο στην συγκλονισμένη ήττα της πλευράς του εναντίον του Μαρόκου.

Η συνεργάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, επέκρινε τον Πορτογάλο διευθυντή Φερνάντο Σάντος για τις τακτικές του αποφάσεις εναντίον του Μαρόκου.

Ο Ρονάλντο ξεκίνησε και πάλι στον πάγκο για την Πορτογαλία, καθώς ο Σάντος προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον Goncalo Ramos στην αρχική του σύνθεση.

Ο νεαρός, ωστόσο, δεν βρήκε αρκετές πιθανότητες να γυρίσει το παιχνίδι, όταν το Μαρόκο προχώρησε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια, ο Σάντος έφερε τον Ρονάλντο στο 50ο λεπτό, αλλά ο Ροντρίγκεζ πιστεύει ότι ήταν πολύ αργά για τον σύντροφό του να κάνει κάποια σύγκρουση.

«Σήμερα, ο φίλος και ο προπονητής σας αποφάσισαν λάθος», έγραψε στο Instagram. «Αυτός ο φίλος για τον οποίο έχεις τόσα πολλά λόγια θαυμασμού, και τόσο πολύ σεβασμό.

«Ο ίδιος φίλος που, βάζοντας σας στο γήπεδο, είδε πώς όλα άλλαξαν, αλλά ήταν πολύ αργά.

«Δεν μπορείς να υποτιμάς τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και το πιο ισχυρό όπλο που έχεις, όπως δεν μπορείς να υπερασπιστείς κάποιον που δεν το αξίζει».

Ο Ρονάλντο ήλπιζε να ολοκληρώσει τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της καριέρας του με τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά η ήττα στο Μαρόκο σίγουρα τελειώνει τα όνειρά του να κερδίσει τον τίτλο.

Έχοντας χωρίσει με την Manchester United με κοινή συναίνεση, ο 37χρονος θα πρέπει τώρα να αποφασίσει για την επόμενη κίνησή του στη λέσχη.