Τελευταία ετυμηγορία μεταφοράς του Ποτσετίνο για Neymar και Mappe

Στην τελευταία δημόσια δήλωσή του, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε μια νέα ετυμηγορία μεταφοράς για Neymar και Kylian Mbappe κατά τη διάρκεια του Τύπου της Δευτέρας.

Παρόλο που ο Neymar και ο Kylian Mbappe φημολογείται ότι θα φύγουν από το PSG το επόμενο καλοκαίρι, ο Mauricio Pochettino δεν φαίνεται να ανησυχεί πολύ γι’ αυτό. Ο διευθυντής της Αργεντινής ήρθε στο γαλλικό σύλλογο για να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που ένιωθαν όλοι οι παίκτες. Με τον Thomas Tucell, πολλοί από αυτούς πίστευαν ότι η ομάδα δεν είχε πολλές πιθανότητες να πάει μακριά στο Champions League. Αλλά ο Pochettino φέρνει μια εντελώς νέα στάση ανάμεσα σε όλα τα αστέρια.

Αυτό προφανώς περιλαμβάνει τον Neymar και τον Mappe. Ο Βραζιλιάνος σταρ μόλις αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να φύγει σύντομα από το PSG, υπονοώντας μια πιθανή παράταση του συμβολαίου πριν από το τέλος της σεζόν. Η υπόθεση του Mappe είναι λίγο πιο λεπτή καθώς το νεαρό αστέρι κυνηγείται επί του παρόντος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το Λίβερπουλ. Αλλά παρά τις ελκυστικές προσφορές που μπορεί να έχει, ο Mappe υπαινίχθηκε επίσης ότι υπάρχει πιθανή ανανέωση.

Ο Ποτσετίνο δεν πιστεύει ότι θα φύγουν.

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης με την παγκόσμια πανδημία, πολλοί παίκτες ενδέχεται να εγκαταλείψουν τις τρέχουσες ομάδες τους. Ο Pochettino φαίνεται αρκετά χαλαρός με τα δικά του αστέρια λόγω των πρόσφατων δηλώσεων τους και είναι σίγουρος για τη διατήρηση τους για πολλά χρόνια. Ίσως ο Mappe να μην αποσυρθεί στο Παρίσι αλλά μπορεί τουλάχιστον να υπογράψει για άλλες πέντε εποχές. Στην περίπτωση του Neymar, η υπογραφή νέας παράτασης συμβολαίου επιβεβαιώνει ότι θέλει να αποσυρθεί στην τωρινή λέσχη του.

«Πιστεύω ότι ο Neymar και ο Mappe θα μείνουν, έχω ένα συναίσθημα και θα παραμείνουν πολύ καιρό στο PSG», δήλωσε ο Pochettino RMC. «Και δεν έχω καμία αμφιβολία, είμαι πολύ αισιόδοξος. Η Λέσχη δουλεύει σκληρά για να τους κρατήσει μαζί μας. Η Νέι και η Κάλιαν είναι ευτυχισμένοι. Διασκεδάζουν εδώ. Δεν είμαι εδώ για να σχολιάσω τα λόγια του Kylian, αλλά νομίζω ότι ήταν θετικό ότι βγήκε και ήταν ειλικρινής».