Τα τελευταία νέα για το μέλλον του Λίο Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Έχουμε τα τελευταία νέα για το μέλλον του Λίο Μέσι στη λέσχη του και όλοι οι οπαδοί της FC Barcelona θα το δουν σαν σπουδαία νέα. Να τι ξέρουμε.

Ο Leo Messi αγωνιζόταν να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τελικά έχουμε κάποια νέα για τους οπαδούς της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με τον TV3, η Joan Laporta και ο Jorge Messi (ο μπαμπάς του Λέων) μόλις είχαν την πρώτη τους συνάντηση. Και οι δύο εξέφρασαν τις προθέσεις τους και γνωρίζουμε ότι η επιθυμία του αστεριού είναι να παραμείνει στο κλαμπ. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να συμβούν προκειμένου να τον πείσουμε. Ο δημοσιογράφος Xavi Torres αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος και ο πατέρας του Leo συναντήθηκαν για δείπνο την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.

Στη συνάντηση αποκαλύφθηκε ότι οι προθέσεις του Messi είναι να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με το σύλλογο για τουλάχιστον δύο χρόνια παίζοντας γι ‘αυτούς, συν μια θέση πρέσβη αφού φύγει για να παίξει για το MLS. Η ιδέα του Μέσι είναι να παίξει για την Ίντερ Μαϊάμι γιατί θέλει να μάθει πώς είναι να ζεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν ο Laporta του προσφέρει τρία χρόνια αντί για δύο, ο Messi δεν θα είχε πρόβλημα ούτε με αυτό, αλλά πρέπει να αισθάνεται ανταγωνιστικός.

Ο Μέσι θέλει να μείνει κοντά στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την αποχώρησή του από το υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου, ο Μέσι θέλει να πάει στο MLS αλλά παραμένει συνδεδεμένος με την FC Barcelona σε κάποια θέση. Ο πατέρας του εξήγησε ότι ο Λέων θέλει τελικά να επιστρέψει ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο σύλλογο και να κάνει καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Δεν υπάρχει ακόμη περαιτέρω σχέδιο για αυτή τη διαπραγμάτευση, αλλά η διαμονή θα μπορούσε να σημαίνει ότι άλλοι μεγάλοι παίκτες θα αισθάνονται έλκονται να υπογράψουν.

Ο Erling Haaland ή άλλα μεγάλα αστέρια θέλουν να παίξουν μαζί με τον Leo Messi. Αν και άλλες προσφορές είναι στο τραπέζι γι ‘αυτόν, η πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να επιτευχθεί συμφωνία με τη λέσχη της ζωής του. Σε αυτές τις συναντήσεις, δεν διεξήχθησαν συζητήσεις σχετικά με τους μισθούς επειδή η Laporta κλείνει μια συμφωνία χορηγίας. Αν συμβεί αυτό, η Βαρκελώνη δεν θα έχει μόνο χρήματα για να ανανεώσει τον Μέσι αλλά εισόδημα για να αγοράσει ένα άλλο αστέρι.