Τα προβλήματα 5 που έχουν καταστρέψει τη Γιουβέντους αυτή τη σεζόν

Μετά από μια χαμένη ήττα του Champions League στο Πόρτο, ας δούμε τα πέντε μεγαλύτερα προβλήματα που είχε η Γιουβέντους αυτή τη σεζόν.

Η Γιουβέντους είναι έξω από το Champions League, η άμυνα του τίτλου Serie A είναι σχεδόν σε κομμάτια, και το Coppa Italia αντιπροσωπεύει την καλύτερη (και ίσως μόνο) ευκαιρία για ασημικά για αυτή τη σεζόν.

Για μια λέσχη αυτού του αναστήματος, με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι απαράδεκτο — χωρίς δικαιολογίες.

Λοιπόν, τι πήγε στραβά αυτή τη σεζόν; Εδώ σας δίνουμε τα πέντε μεγαλύτερα προβλήματα του συλλόγου που έχουν προκύψει.

Rookie προπονητής Pirlo δεν παίρνει τις σωστές αποφάσεις

Ο διαχειριστής σχεδόν πάντα παίρνει το δάχτυλο της ευθύνης μετά από μια τρομερή ήττα, και ο Andrea Pirlo δεν ήταν εξαίρεση.

Η απόφαση της Γιουβέντους να προωθήσει τον Ιταλό, ο οποίος ποτέ δεν είχε προπονήσει ομάδα σε οποιοδήποτε επίπεδο, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ήταν πάντα μια τολμηρή κλήση και, μιλώντας ειλικρινά, ένα τεράστιο στοίχημα.

Δυστυχώς, ο Πίρλο δεν έχει κάνει πολλά για να αποδείξει το αντίθετο. Ο 41χρονος γνωρίζει τι θέλει από την άποψη του στυλ παιχνιδιού, αλλά έχει αγωνιστεί να υλοποιήσει τις ιδέες του. Συνεχίζει να κάνει αλλαγές στην ομάδα και κακές σε αυτό.

Rookie ή όχι, Pirlo πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα του Champions League στο Πόρτο.

Πού είναι η υποστήριξη του Ρονάλντο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέντε φορές νικητής του Champions League και του Ballon d’Or, ήταν ουσιαστικά θεατής και τίποτα περισσότερο στην ήττα του Πόρτο.

Οι κριτικοί τον κάλεσαν για έλλειψη ανδρείας μετά την απώλεια, αλλά τι γίνεται με την έλλειψη υπηρεσιών από τους συμπαίκτες του;

Είτε σου αρέσει είτε όχι, ο Ρονάλντο γερνάει. Είναι άδικο να περιμένεις ένας 36χρονος να συνεχίσει να κάνει ό, τι έκανε πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια κάθε εβδομάδα, ανεξάρτητα από το πόσο εξαιρετικός μπορεί να είναι. Η Γιουβέντους έπρεπε να το είχε λάβει υπόψη αυτό εδώ και καιρό.

Οι Bianconeri πρέπει να βρουν έναν τρόπο να χτίσουν την ομάδα γύρω από τις δυνάμεις του Ρονάλντο και για το μέλλον ταυτόχρονα.

Ποια μετάβαση; Η Γιουβέντους πήγε προς τα πίσω, όχι προς τα εμπρός!

Με ένα νέο μάνατζερ στο Πίρλο και την άφιξη νέων ταλέντων, όπως ο Ντεγιάν Κουλουσέβσκι και ο Φεντερίκο Τσιέσα, συζητήθηκε ότι η Γιουβέντους θα περάσει μια μεταβατική φάση αυτή τη σεζόν.

Οι νεαροί παίκτες έχουν εντυπωσιαστεί για να είναι δίκαιοι, αλλά τι καλό θα είναι αν η Γιουβέντους καταλήξει να πηγαίνει πίσω αντί για μπροστά;

Οι μεγάλοι σύλλογοι προχωρούν πάντα ανεξάρτητα από τις συνθήκες, και ο Πίρλο πρέπει να βρει έναν τρόπο να το διορθώσει αυτό για το μέλλον.

Οι τραυματισμοί δεν βοήθησαν

Κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν αλλιώς, ειδικά όσον αφορά τους τραυματισμούς.

Όπως και η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και όχι τόσο σοβαρή, η Γιουβέντους αγωνίστηκε με προβλήματα τραυματισμών, ειδικά στην άμυνα.

Κορυφαίοι παίκτες όπως ο Paulo Dybala, ο Merih Demiral και ο Rodrigo Bentancur εξακολουθούν να παραμένουν στο περιθώριο τη στιγμή που γράφουν.

Καμία δημιουργικότητα

Η Γριά Κυρά μετέτρεψε μόνο το 9% των 31 προσπαθειών τους για γκολ εναντίον του Πόρτο.

Οι περισσότερες από τις πιθανότητές τους προέρχονταν από σταυρούς, με τον Juan Cuadrado να χτυπά σε 33 σταυρούς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σύμφωνα με τον WhoScored, 15 από αυτούς ήταν ακριβείς. Οι περισσότεροι σταυροί του συλλόγου, ωστόσο, εκκαθαρίστηκαν από τον αμυντικό του Πόρτο Πέπε.

Οι πιθανότητες να περάσουν μπάλες στο παιχνίδι, που θα ταίριαζε καλύτερα τον Ρονάλντο, ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Στην πραγματικότητα, ο Cristiano μόλις πήρε στο τέλος οποιουδήποτε σταυρούς παρά το γεγονός ότι κατευθύνεται μια μπάλα ακριβώς πέρα από τη θέση.

Είναι σαφές ότι η Γιουβέντους χρειάζεται περισσότερη δημιουργικότητα από τη μέση του πάρκου, αλλά ποιος θα μπορούσε να υπογράψει;