Τα αστέρια του Λίβερπουλ Salah και Mane αντιδρούν σε υποβαθμισμένες αξιολογήσεις FIFA 22

Οι εντυπωσιασμένες αντιδράσεις του δίδυμου των Reds στις υποβαθμισμένες αξιολογήσεις τους στο FIFA 22 καταγράφηκαν στην κάμερα.

Οι Mohamed Salah και Sadio Mane δεν είχαν εντυπωσιαστεί από τις τελευταίες αξιολογήσεις τους για το νέο παιχνίδι FIFA 22.

Η EA Sports υποβάθμισε το ζευγάρι τους από την περσινή έκδοση μετά από έναν τραυματισμένο αγώνα του Λίβερπουλ στην εκστρατεία 2020/21.

Στο FIFA 21, ο Salah είχε βαθμολογία 90 και κατατάχθηκε ως ο ένατος καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι. Αλλά η EA Sports έριξε την βαθμολογία του Αιγύπτιου στο 89 στο FIFA 22 και τον έχει καταταγεί ως ο 12ος καλύτερος παίκτης.

Για να είμαστε δίκαιοι, το να είσαι ο 12ος καλύτερος παίκτης στον κόσμο εξακολουθεί να είναι ένα φοβερό επίτευγμα. Αλλά στην περίπτωση του Salah, σκόραρε περισσότερα γκολ για το Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν και ίσως υποβαθμίστηκε άδικα.

Σε ένα κλιπ στο κανάλι του Λίβερπουλ στο YouTube, οι Andy Robertson και Virgil van Dijk μοίραζαν VIP αντίγραφα του FIFA 22 στο παιχνίδι και η αντίδραση του Salah στην υποβάθμιση -1 παρατηρήθηκε.

«Γιατί σε έχουν υποβαθμίσει, Μο; Έχετε πέσει κατά ένα», ρώτησε ο Robertson Salah.

Οι Reds προς τα εμπρός απάντησαν: «Δεν ξέρω. Έβαλα περισσότερα γκολ την περασμένη σεζόν από τη σεζόν πριν σκεφτώ…»

Robertson τότε πείραζαν: «Ξέρεις και τι, Mo; Είμαι πιο δυνατός από σένα,»

«Σοβαρά; Μίλλυ! Μίλλυ! Μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό; Ο Ρόμπο είναι πιο δυνατός από μένα!» Απάντησε ο Σαλάχ.