Τα αστέρια της Αγγλίας δίνουν ετυμηγορία για την απόδοση του διαιτητή στην ήττα της Γαλλίας

Μια μικρή ήττα εναντίον της Γαλλίας τερμάτισε τα όνειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Jude Bellingham και ο Harry Maguire επέκριναν τις αποφάσεις του διαιτητή μετά την ήττα της Αγγλίας εναντίον της Γαλλίας στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά από ένα εντυπωσιακό ανοιχτήρι από τον Aurelien Tchouameni, η Αγγλία επέστρεψε στο παιχνίδι με την ποινή του Harry Kane.

Ωστόσο, η ισχυρή κεφαλίδα του Olivier Giroud στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή για να αποκαταστήσει το προβάδισμα των Blues.

Ο διαιτητής απένειμε στην Αγγλία άλλο ένα πέναλτι στο 84ο λεπτό. Αλλά αυτή τη φορά, ο Κέιν έχασε την ευκαιρία του να σταματήσει τις ελπίδες της πλευράς του να εξασφαλίσει έναν δεύτερο ισοσταθμιστή.

Παρά τις δύο αποφάσεις ποινής υπέρ της Αγγλίας, Wilton Sampaio ήρθε κάτω από τα πυρά για την απόδοσή του μετά το παιχνίδι.

«Ο καθένας μπορεί να έχει ένα κακό παιχνίδι, παίκτες και διαιτητές», δήλωσε ο Bellingham στο ITV. «[Αλλά] νομίζω ότι δεν ήταν εκεί που θα έπρεπε να είναι σήμερα όσον αφορά το επίπεδο για ένα παιχνίδι όπως αυτό.

«Υπάρχουν περισσότεροι παράγοντες ως προς το γιατί χάσαμε. Σίγουρα δεν είμαι εγώ που του τα φορτώνω όλα, αφού εμείς παίζαμε το παιχνίδι. Αλλά δεν νομίζω ότι ήταν στο επίπεδο απόψε.

«Νομίζω ότι υπήρχαν μερικά [φάουλ] γύρω από το κουτί στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε θανατηφόροι στα στημένα κομμάτια, και νομίζω ότι οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να κάνει τη διαφορά.»

Οι παίκτες της Αγγλίας χτύπησαν τον διαιτητή για μια κλήση χωρίς φάουλ ακριβώς πριν το άνοιγμα της Γαλλίας. Η επιθετική πίεση των Blues είχε ως αποτέλεσμα πιο αμφιλεγόμενες αποφάσεις κατά τη δεύτερη περίοδο.

Ο Maguire επανέλαβε τη συνέντευξη του Bellingham όταν μίλησε στο BBC Sport: «Από το πρώτο λεπτό, υπήρξαν πέντε ή έξι φάουλ ούτε μια κίτρινη κάρτα. Είναι φάουλ για το πρώτο γκολ, που οδηγεί σε αυτό στο Bukayo.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο κακή ήταν η απόδοσή του. Δεν θέλω να μπω σε πολλά, γιατί θα καταλήξω να μου επιβληθεί πρόστιμο.

«Αλλά παρόλο που οι μεγάλες αποφάσεις ήταν λάθος, δεν μας έδωσε ποτέ τίποτα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ φτωχός».