Τα αστέρια της Άρσεναλ διεξάγουν εκπαιδευτικές συνομιλίες πάνω από τα σχέδια της Super

Οι παίκτες της Άρσεναλ διεξάγουν συνομιλίες με την ιεραρχία του συλλόγου σχετικά με τα αμφιλεγόμενα σχέδια για τη νέα Ευρωπαϊκή Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες της Arsenal ενημερώθηκαν για τη συμμετοχή του συλλόγου στην προτεινόμενη Ευρωπαϊκή Super League.

Επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι οι Gunners είχαν εγγραφεί ως ένα από τα 12 ιδρυτικά μέλη του πρωταθλήματος αποσχισμών, το οποίο θα μπορούσε να ξεκινήσει ήδη από τη σεζόν 2022-23.

Ο αρχηγός των πυροβολητών Mikel Arteta είπε ότι δεν γνώριζε το σχέδιο όταν έκανε κουίζ σχετικά με αυτό μετά την ισοπαλία 1-1 της Κυριακής με το Φούλαμ. Αλλού, οι παίκτες που έχουν απειληθεί ότι έχουν απαγορευτεί να παίξουν για τις εθνικές τους ομάδες — θεωρείται επίσης ότι έχουν μείνει στο σκοτάδι μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το Express Sport, οι παίκτες της Arsenal ήταν σε συναντήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με την ιεραρχία του συλλόγου στο Λονδίνο Colney.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Vinai Venkatesham, ο οποίος παραιτήθηκε από το ρόλο του στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λέσχων, ηγείται των συζητήσεων και εξηγεί γιατί ο σύλλογος πιστεύει ότι το να είσαι μέλος της Super League είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε.

Ο Venkatesham γνωρίζει ότι οι παίκτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν για το σχέδιο πριν από τον αγώνα της Κυριακής, έχουν ανησυχίες και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση σε θέματα όπως αυτοί που ενδεχομένως αποκλείονται από την UEFA από το να ανταγωνίζονται τις εθνικές τους ομάδες.

Αναφέρεται επίσης ότι ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Arsenal είναι ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν πρόκειται να πετάξει πάνω.

Ωστόσο, η Kroenke θα έχει μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του νέου πρωταθλήματος μαζί με τους ιδιοκτήτες καθενός από τα άλλα 11 ιδρυτικά μέλη.