Σχεδόν τελειώσαμε! Η Τσέλσι κοντά στην συμφωνία στεγανοποίησης για την αντικατάσταση του Λάμπαρντ

Λίγο περισσότερο από 24 ώρες μετά την επιβεβαίωση της απόφασης τους να απολύσουν τον Λάμπαρντ, η Τσέλσι θα μπορούσε να υπογράψει αντικαταστάτη σύντομα.

Ο Τόμας Τούσελ πρόκειται να αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ ως νέο μάνατζερ της Τσέλσι και ταξιδεύει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει μια συμφωνία.

Ο Γερμανός είναι άνεργος από τότε που ο Paris Saint-Germain τον αντικατέστησε με τον Mauricio Pochettino τον Δεκέμβριο. Συνέλεξε 96 νίκες στα 127 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων 11 κληρώσεις και 20 ήττες.

Τώρα μόλις ένα μήνα από τότε που έφυγε από την PSG, Tucel είναι στο χείλος της επιστροφής στη διοίκηση. Η Sky Sports δηλώνει ότι θα υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών για την Τσέλσι, με επιλογή για ένα ακόμη έτος να περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της συμφωνίας.

Ο Tucel, ο οποίος ταξιδεύει στο Λονδίνο, θα μπορούσε να είναι παρών στο εντός έδρας παιχνίδι της Chelsea εναντίον του Wolves την Τετάρτη, εάν ο ίδιος δοκιμάσει αρνητικά για COVID-19 πριν εισέλθει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη φούσκα της ομάδας.

Ο 47χρονος θα είναι επίσης σε θέση να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές συνεδρίες για το νέο του σύλλογο, αλλά πρέπει να καραντίνα σε όλες τις άλλες ώρες για τουλάχιστον πέντε ημέρες. Επομένως, δεν είναι σαφές αν η Τσέλσι θα τον παρουσιάσει την Τρίτη. Όπως έχουν τα πράγματα, οι Μπλουζ δεν έχουν κανονίσει ακόμα συνέντευξη τύπου.