«Συνεχίζουμε να παραδεχόμαστε sh****y γκολ!» — Kjaer μετά το Μιλάνο ξύστε παρελθόν Γένοβα

Οι Rossoneri έβαλε ένα τέλος στην ήττα σερί τους στο σπίτι με μια μάλλον μη πειστική νίκη Serie A το βράδυ της Κυριακής.

Ο Simon Kjaer εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με την AC Milan για «παραδεχόμενη πραγματικά sh***y γκολ» μετά τη νίκη τους με 2-1 επί της Γένοβας.

Ο Milan πήγε στο γήπεδο του San Siro στο πίσω μέρος μιας τρομερής διαδρομής, έχοντας αποτύχει να κερδίσει μια νίκη στο έδαφος της έδρας στα τελευταία 13 παιχνίδια τους σε όλους τους διαγωνισμούς.

Η προηγούμενη εντός έδρας νίκη του Rossoneri ήρθε εναντίον του Crotone πριν από δύο μήνες, αλλά τελικά κατάφεραν να επιστρέψουν στους τρόπους νίκης την Κυριακή.

Το πρώτο ημίχρονο χτύπημα του Ante Rebic και το δικό του γκολ από τον Gianluca Scamacca βοήθησαν τον Milan να καταγράψει μια μη πειστική αλλά πολύ αναγκαία νίκη με 2-1 επί της Γένοβας.

«Αυτή η νίκη μετράει πάνω από τρεις βαθμούς. Δεν ήταν φυσιολογικό να είναι χωρίς μια νίκη εντός έδρας σε επτά παιχνίδια. Σήμερα υποφέραμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο και έπρεπε να σκοτώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα», δήλωσε ο Kjaer στο DAZN μετά τον αγώνα, μέσω Football Italia.

«Είναι ένα βήμα μπροστά σε σύγκριση με τα τελευταία παιχνίδια.

«Συνεχίζουμε να παραδεχόμαστε, συγχωρέστε τη γλώσσα εδώ, πραγματικά s****y στόχους. Μερικές φορές συμβαίνει. Υπάρχουν άλλες περίοδοι που τα πράγματα πάνε καλά.

«Πρέπει να πιέσουμε, έχουμε επτά τελικούς μπροστά μας και θέλουμε να φέρουμε το Μιλάνο εκεί που ανήκουμε».