«Συγγνώμη» Arsenal αστέρι ζητά συγγνώμη από Willian για την εκπαίδευση του εδάφους ταπείνωση

Μετά από ένα σύντομο και ενοχλητικό εκπαιδευτικό κλιπ εδάφους εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Gabriel εξέδωσε μια συγγνώμη στον συμπαίκτη της Arsenal Willian.

Ο Gabriel ζήτησε συγγνώμη από το Instagram στον Willian μετά από ένα εκπαιδευτικό βίντεο εδάφους εμφανίστηκε με το μοσχοκάρυδο στο φτερό.

Σε μια προπόνηση τη Δευτέρα, ο υπερασπιστής ξεγέλασε τον Willian με το μοσχοκάρυδο του βραζιλιάνου στη μέση, ενώ προσπαθούσε να του πάρει την μπάλα.

Ο Gabriel αργότερα πήγε στο Instagram Stories για να πει συγγνώμη με ένα γελαστό emoji.

Αλλά ενώ ο Willian θα προτιμούσε το βίντεο να παραμείνει νεκρό και θαμμένο εξαρχής, έχει πιο επείγοντα θέματα για να ανησυχεί.

Ο πρώην σταρ της Τσέλσι δεν έχει ανοίξει ακόμα το λογαριασμό του από τη στιγμή που σφράγισε δωρεάν μεταφορά στην Άρσεναλ σε τριετή συμφωνία.

«Οι οπαδοί της Arsenal έχουν απογοητευτεί από τον Willian από την άφιξή του», δήλωσε ο πρώην κάτοχος της Chelsea Rob Green στο Optus Sports.

«Και αν ρωτήσετε τους οπαδούς της Τσέλσι, θα σας πουν το ίδιο πράγμα.

«Τρία χρόνια ήταν η έκπληξη. Η Τσέλσι του πρόσφερε ένα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα έπαιρνε δύο, αλλά τρία ήταν μπόνους».

Η Arsenal κατευθύνεται προς την Τσεχική Δημοκρατία την Πέμπτη για να αντιμετωπίσει την Slavia Prague στο Europa League. Μετά από μια αρχική κλήρωση 1-1 πρώτου ποδιού, οι Gunners χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ και για να αποφύγουν την ήττα για να κερδίσουν τον προημιτελικό.